Toată viața și-a dorit un copil, dar lucrurile nu au evoluat în acest sens. Iată ce declara actorul în urmă cu câțiva ani: Unul dintre marile mele regrete este că nu am avut copii, că nu am copii, că puteam să am copil de 25-30 de ani, care să fie acum mari, să se bucure de mine, cu mine și cu realizările mele și să fie prietenii mei.

Bine, nu sunt oricum ultimul caz, că Charlie Chaplin a făcut copil la 70 de ani. (…) N-am reușit să am familie și copil pentru că am zburat din floare în floare și am fost așa, între ghilimele, golănaș. Îl am pe Maxi (cățelușul său – n. red.)”.

Acum cinci ani a aflat că are un băiat

Numai că, în 2015, a aflat despre existența lui Bibi, născut dintr-o relație pe care Costin Mărculescu a avut-o cu un model, Samira. Aceasta nu i-a spus despre copil decât la ani distanță de la aventura lor din 2008, când ea a rămas însărcinată. Copilul a fost născut în Australia, acolo unde ea s-a retras cu familia.

Bibi si parintii sai

După ce a făcut testul ADN și s-a convins că este fiul lui, actorul și-a dorit enorm să se apropie de băiat și să facă parte din viața lui. Din păcate, nu a apucat prea mult și s-a dus cu acest regret în mormânt.

Vezi și Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. Ce spune fosta sa iubită

Citește și: