Din echipa Faimoșilor, cele trei nume propuse spre eliminare au fost Costi Ioniță, Roxana Nemeș (nominalizați de colegi sâmbătă seara) și Alexandra Stan (propusă de Zannidache, care a fost cel mai votat concurent de către public).

Cel care a plecat acasă a fost însă „Forza” Costi Ioniță, al cărui mesaj de „adio” a fost lipsit de regrete. „Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri. Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe”, a fost declarația lui Costi Ioniță, imediat după eliminate, nu înainte de a le promite Faimoșilor o mare petrecere în momentul în care se vor reuni, în România, după terminarea reality-show-ului.

Săptămâna trecută, cea care a părăsit echipa a fost Amna. Artista a avut probleme serioase de sănătate, fapt pentru care a fost nevoită să mai stea câteva zile în Republica Dominicană, la sfatul medicilor, fiind mult prea slăbită pentru un zbor așa lung spre casă.

Cine a rămas în competiție?

În jungla din Republica Dominicană au rămas să lupte în continuare Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Giorgiana-Elena Lupu și Simona Hapciuc. Lor li se opun în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Citește și:

Certuri aprinse la Survivor România. Zannidache, declarații fără perdea despre fetele din echipă: „Le-am spus de atâtea ori subtil că sunt…”

Ce spune Kamara despre fratele său, Musty, concurent la Survivor România: ”Are trei copii cu trei femei diferite”. E sau nu într-o relație acum?