Deja matur, Costi Ioniță se pare că nu mai caută chiar femeia perfectă. Chiar dacă pentru el contează doar câteva lucruri la aleasa lui, dragostea sau noocul pare că îl ocolește.

Cunoscut ca un cântăreț și compozitor atât în România, cât și peste hotare, Costi Ioniță Chiar are succes păe plan profesional. În viața personală lucrurile scârțâie însă.

Dacă la finele anului trecut compozitorul se afișa la braț cu o brunetă superbă, iar toți apropiații credeau că și-a găsit jumătatea, iată că artistul este acum din nou singur. Nu se știe exact de ce artistul și Larisa Ebervein, mai tânără cu 23 de ani decât el, s-au despărțit, dar cert este faptul că fiecare a luat-o pe calea lui.

În momentul de față tânăra s-a întors în Arad, orașul natal, alături de familia ei, iar Costi a plecat în America.

Ce contează la femeia iubită pentru Costi Ioniță

„Pentru ca un cuplu să fie fericit este nevoie de cinci elemente. Compatibilitate fizică și sexuală, compatibilitate emoțională, cea motrică, compatibilitatea intelectuală. Acestea patru sunt pentru majoritatea oamenilor, însă mai exită un punct. Chiar m-am despărțit de o femeie superbă din acest motiv: compatibilitate spirituală. Trebuie să înțelegem că nu suntem doar carne și oase. Femeia de lângă mine trebuie să înțeleagă că este ceva și dincolo de aparențe. Pentru mine acest punct este foarte important”, a povestit Costi la o emisiune TV.

Costi Ioniță s-a apucat de ceva timp de yoga și de meditație, iar celebrul compozitor caută ca femeia de lângă el să aibă același stil de viață. Artistul susține că nu mai ține cont nici de frumusețe, nici de caracter, ci doar de compatibilitatea spirituală, scrie Playtech.ro.

Vezi și Câți bani iau vedetele de la Survivor. Cel mai bine și cel mai prost plătit dintre concurenți

Citește și:

Condițiile de necrezut în care trăiește Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu: ”E mai cald afară”

Alina Laufer, despre singurul regret de când e mamă de gemeni: ”Încercăm!”