E frumoasă, fără îndoială, dar singură. Nu însă și nefericită. Și nu se grăbește nicicum la măritiș, chiar dacă e la vârsta la care multe femei ar proceda așa.

“Nu bat clopotele de nuntă. Sunt singură, nu am pe cineva.

Îmi doresc un partener de viaţă, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Important este să simţi acea chimie pentru el, dar acest lucru nu l-am mai simţit de vreo doi ani.

Părerea mea este că, dacă forţezi lucrurile, nu o să meargă nimic”, a spus Cosmina Păsărin pentru Impact.ro.

Ar putea să aibă un copil și în lipsa unui soț sau a unui partener dedicat, dar nu e cazul ei.

“Dacă îmi doresc un bebeluş? O femeie dă naştere unui copil atunci când are pe cineva, are o familie… copiii nu se fac una – două.

Eu sunt genul acela de femeie care nu a visat la nuntă şi copil. Asta este, dacă nu am soţ sau un copil este vreo problemă?

Am văzut foarte multe familii cu probleme în căsnicie. Este greu să găseşti pe cineva pe aceeaşi lungime de undă cu tine, nu este uşor, dar, dacă o să fie de la Dumnezeu, bine, dacă nu mergem înainte!”, a mai spus Cosmina Păsărin.

A înșelat, dar nu știe să fi fost trădată: ”În cazul în care au făcut-o şi n-am aflat au fost domni”

Vedeta nu și-a schimbat, în ani, felul de a gândi. La fel gândea și acum aproape cinci ani, când recunoștea că a făcut greșeli în relație ”ca orice persoană”. Mai mult, recunoștea atunci că a și înșelat. Nu a fost o alegere bună, dar era nefericită, ăși amintește ea. Nu știa însă să fi fost înșelată, la rândul ei.

Întrebată dacă a fost înșelată, iată ce răspundea: ”Nu ştiu asta, eu ştiu că nu, dar în cazul în care au făcut-o şi n-am aflat au fost domni”.

Iată ce spunea la 34 de ani Cosmina Păsărin despre căsătorie. ”Aoleu, dar eu nu vreau să mă căsătoresc. Mi se pare că o căsătorie e o înţelegere destul de fragilă între oameni.

Cred în căsătorie, mă uit cu admiraţie, dar nu mai reuşim toţi, nu mai sunt vremurile în care să reuşim. Oamenii poate înainte acceptau prea mult şi asta îi ducea spre nefericire, societatea evoluează şi nu putem trăi după modelul părinţiilor sau al bunicilor, pentru că nu ne mai trăim proprile vieţi.

Până la 34 de ani nu m-a convins nimeni să fac acest pas”.

Cât despre copii, iată cum gâîndea ea tot atunci și multe nu s-au schimbat: ”Să faci copil e un act de curaj, trebuie să îndeplineşti multe condiţii. Eu nu le-am îndeplinit, mă refer şi la partea materială. Dacă aş face un copil ar trebui să găsesc persoana care să susţină până la capăt”.

Vezi și O mai ții minte pe Cosmina Păsărin, de la Vara ispitelor, devenită apoi prezentatoare TV? Cum arată și ce mai face acum

Citește și:

Oana Radu, decizie radicală. A slăbit de nu o mai poți recunoaște, dar tot e nemulțumită. Acum intră la bisturiu

Fostul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri tulburătoare la 3 ani de la moartea sa: ”Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei”