E vorba despre emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, unde se tot fac schimbări în ultima perioadă. Cove i-a primit alături de el pe Viviana, Theo Rose, Coțofană și Veverița. Acestora li s-au alăturat până acum Sore și Jorge, timp de câte o săptămână.

De astăzi, acesta mai are o nouă colegă! Cosmina Păsărin va putea fi văzută zilnic în emisiunea cu startul de 10.30.

Entuziastă de noua provocare, Cosmina a declarat: ”De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită.

Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”, a declarat vedeta, fericită că se întoarce la TV.

De ce a dispărut vedeta de pe TV

Co-prezentatoarea „Întâlnirii pe 2” de la TVR 2 a ajuns în atenţia publicului acum circa 20 de ani, când a participat la primul reality show autohton, „Vara ispitelor”.

O apariţie în Playboy mai târziu şi Cosmina avea deja temeliile CV-ului de vedetă TV! Dar ce s-a întâmplat cu bruneta între timp?

Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, Cosmina continuă să aibă o carieră de succes. Vedeta s-a reprofilat și a devenit organizator de nunți.

În 2019, era deja complet schimbată. Iată de ce declara ea atunci: „Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti.

Dacă aş avea un iubit, aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o perioadă potrivită pentru mine… acum mă concentrez la mine. Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora,” declara Cosmina Păsărin .

„Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente. În acest an m-am concentrat mai mult pe pasiunile mele”, mai spunea ea înainte de pandemie.

Diagnosticul primit anul trecut

La începutul anului 2020, Cosmina a vorbit și despre un diagnostic primit de la medic și cum i-a schimbat acesta viața.

Cosmina Păsărin suferă de o boală autoimună, ce nu are vindecare – psoriazis. Boala afectează pielea, motiv pentru care vedeta nu are voie să se expună mult la soare.

Vezi și Cosmina Păsărin vorbește despre bărbați și copil. În ce moment al vieții este, la 38 de ani: ”Eu sunt genul acela de femeie care…”

Citește și:

Secrete din viața lui Brigitte Macron. Drama prin care a trecut și a marcat-o pe parcursul întregii vieți

Ce studii are Anamaria Prodan și unde a lucrat, înainte de a deveni cea mai cunoscută impresară de la noi și o femeie de afaceri de succes