La început au fost nouă echipe care s-au întrecut pentru a ajunge cât mai departe în competiție, iar în ultima etapă din Asia Express au mai ajuns doar patru. Lidia Buble și Estera, Mihai Petre și Elwira, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi sunt cei care au și-au continuat cursa în Israel și s-au întrecut pentru a rămâne pe Drumul Împăraților.

Încă din primele zile în Israel, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că probele sunt mult mai dificile și că vor avea parte de un element-surpriză. Cuplurile de vedete au aflat că în cutiile despre care prezentatoarea TV le-a vorbit se află două nestemate verzi și una roșie. Ultimele echipe care ajung la ea din cursă vor alege un cufăr, care le va decide soarta din competiție.

După un traseu solicitant, situații dificile, misiuni neaștepate și o cursă contracronometru, vestea că un cuplu de vedete va fi eliminat a luat pe toată lumea prin surprindere. Din păcate, ghinioniștii au fost Cosmin și Eliza Natanticu. Ei au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori, iar unul dintre ele a avut e o nestemată roșie, motiv pentru care au părăsit competiția.

img – 2021-11-23T120417.803SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Concurenții au plecat cu capul sus de pe Drumul Împăraților și cu părere de rău pentru că au ieșit când erau atât de aproape de marele premiu. Eliza nu și-a putut stăpâni lacrimile de tristețe în timp ce le vorbea colegilor rămași în cursă.

„Lizi și Cosmin și-au terminat drumul în Asia Express, dar pentru mine sunt niște împărați”, a spus Irina Fodor, cu lacrimi în ochi.

Telespectatorii au avut ocazia să-l vadă pentru prima oară pe Cosmin Natanticu extrem de emoționat și înainte să plece, Natnaticu le-a cerut scuze colegilor dacă i-a deranjat sau i-a supărat cu ceva pe parcursul competiției, spunându-le că a fost doar un joc. : „Ăștia suntem noi, nu ne ascundem cu nimic.”

„Vreau să ne cerem scuze, să-mi cer scuze și în numele meu și al lui Lizie dacă v-am supărat într-un fel, poate am făcut o glumă nepotrivită, poate, nu știu, într-un fel sau altul, dare este un joc, să nu uitați. CU siguranță ne vom mai întâlni”, a spus Cosmin, cu lacrimi în ochi.

„Și cu siguranță, suntem mai buni înafara competiției, când nu trebuie să ne întrecem unii cu ceilalți”, l-a completat și Eliza.

„A fost pentru prima dată când l-am văzut pe Natanticu plângând. Mi s-a rupt sufletul”, a spus Lidia Buble emoționată.

„L-am văzut vulnerabil, de obicei, el este cel care ne aduce zâmbetul pe buze”, a spus si Mihai.

„A fost un la revede dureros, foarte dureros”, a spus și Emi.

„Multumim echipei @asiaexpressromania pentru oportunitatea si sansa de a participa la cea mai tare emisiune de reality din Romania si nu numai. Ma simt binecuvantat alaturi de Eliza Natanticu”, a transmis Natanticu și pe rețelele de socializare.