Cosmin Seleși joacă în scurtmetrajul de ficțiune The Match, care are premiera de la ora 21.00, la cinema Elvire Popesco din Capitală. Alături de Seleși, care interpretează rolul unui mafiot, din distribuție mai fac parte Marius Bodochi, George Andreescu, Ștefan Pavel, Anca Pop și mulți alții.

“The Match este un gen de film în care n-am mai apărut, dar în care mi-a plăcut mult să joc. Iar Mihai Pârcălabu este un regizor altfel și foarte curajos să abordeze genul ăsta de film. Sper să obțină finanțare și să facă acest film lungmetraj”, spune Cosmin Seleși.

Filmul The Match prezintă povestea lui Luțu, patron de bordel ce organizează împreună cu Pistol Pete, un mare mafiot din New York, campionatul mondial de box ilegal la care participă delegații din SUA, Marea Britanie și fosta URSS. După multe discuții în care Pete încearcă să aranjeze meciurile de box, Liuba, cea mai de preț prostituată din bordelul lui Luțu, totodată și luptatoarea României, își înfrânge oponentul, schimbând astfel întregul parcurs al campionatului.

cosmin-selesi-film

Cosmin Seleși în The Match

The Match este un film studentesc, produs de UNATC, alături de Castel Film Studios, Videolink, Cutare Film, Fundația Arte Vizuale, Commitet și Opticflavor.

Pelicula este scrisă și regizată de Mihai Pîrcălabu, avându-l ca director de imagine pe Hasu Drăgan-Adrian și ca producător pe Adrian Pîrcalabu. Finalul filmului este acompaniat de melodia lui Radu Almășan, Motherfucker, compusă special pentru acesta.

The Match este produsul aceleiași echipe care, în 2015, a realizat filmul “What God wants, God gets, God help us all”, selecționat în Coup de Coeur, la Festivalul de Film de la Cannes.

Pe Cosmin Seleși îl puteți vedea și în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20.00, în postura de prezentator al show-ului “Te cunosc de undeva!”, la Antena 1.

Credit foto: Antena 1/ arhiva personală