Anul trecut, Cosmin Seleși anunța că își încheie socotelile cu Antena 1, după o perioadă lungă și fructuoasă la cârma show-ului “Te cunosc de undeva”. Au fost tot felul de ipoteze despre plecarea lui, dar, acum, actorul a avut ocazia să spună adevărul necosmetizat despre acel moment important în cariera lui.

În momentul de față, show-ul “Te cunosc de undeva”, ajuns la sezonul cu numărul 17, este prezentat de Alina Pușcaș și de Pepe.

Cosmin Seleși, adevărul despre plecarea lui de la “Te cunosc de undeva”

“E un proiect superb, un proiect pe care l-am îndrăgit, pe care-l iubesc în continuare. Dar eu sunt om activ, mie îmi plac provocările… nu că m-am plictisit, dar…

9 ani a durat proiectul, am fost primul prezentator. Ne-au dat cei de la Fremantle (n.r. compania de producție) și o diplomă, fiind singurul format din lume care a avut atâtea ediții.

A fost o experiență foarte frumoasă, am cunoscut oameni mișto, am învățat foarte multe lucruri, am avut o echipă fantastică, am rămas cu unii în relații foarte bune, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Adica eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici.

Am văzut, am făcut, cred că am facut performanță, din punctul meu de vedere sunt convins, e un show care a livrat foarte bine. Cred ca mi-am făcut treaba acolo și cred că am spus tot. Nu mai exista nicio provocare pentru mine”, a povestit Cosmin Seleși la podcastul “Acasă la Măruță”, în ediția lansată luni seara, pe Youtube.

Cătălin Măruță i-a spus că îl apreciază că a avut puterea să renunțe la expunere și la bani, iar atunci Cosmin Seleși a fost categoric: “Nu totul se rezumă la bani. E a doua oară, de fapt. Eu am vrut să mai renunț o dată. Acum am zis gata, stop, nu mai vreau. Până aici!

Mi-a fost teamă puțin, recunosc, poate de aceea nu am renunțat prima dată, chiar la începutul pandemiei am vrut să renunț. Producătorul și regizorul au venit și mi-au spus n-ai cum să pleci acum (n.r. cei doi au plecat de la Antena 1, între timp, la PRO TV). Ultimul sezon l-am făcut împreună. În momentul în care ei au plecat am plecat și eu. Sigur, că unii spun l-au dat afară, nu i-au ajuns banii, s-a certat cu nu știu care… Nu, eu am spus stop, nu mai vreau!”.

cosmin-selesi-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cosmin Seleși are ofertă de la PRO TV

Seleși recunoaște că îi este bine fără televiziune, dar nu exclude o revenire, mai ales că are ofertă și de la PRO TV, unde a mai apărut anul acesta în programul de Revelion. “Mi-a fost teamă, mi-a fost foarte teamă, recunosc cu mâna pe inimă, dar mă simt mai bine, Cătălin, mi-e bine. Da, mi-e dor de televiziune, mi-e dor să fac un format, să mă lăfăi în sosul ăla, dar momentan mi-e bine. Recunosc că au mai venit propuneri, am o propunere și de la voi, și de la alte televiziuni, dar cred că am ajuns la o maturitate să îmi permit să spun da, nu, da, nu. Iar legat de partea financiară sunt ok, mi-e bine”, a mai spus Cosmin, în podcastul lui Măruță.

Citește și: Adevărul despre vedetele infectate cu Coronavirus. Andrei Ștefănescu și Cosmin Seleși ies la rampă cu declarații

Citește și: Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă: ”A fost o săptămână în care am tras de mine”