Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului de aventură “Insula de 1 milion”, a făcut dezvăluiri din viața sa, într-un interviu emoționant la emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată pe Kanal D2.

Îndrăgitul om de televiziune a împărtășit povestea sa de adaptare în Canada, locul unde a luat viața de la zero, în 2017, alături de familia sa. Acesta a povestit ce greutăți a întâmpinat și cum a reușit să se reinventeze. L-au sprijint cei care se aflau în situații similare, plecați din țara lor de origine, cu speranța de a-și construi un viitor mai bun.

cosmin-cernat-si-fiicele-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Am luat-o de la zero acolo, în Canada. (…) Eu am început un proiect TV cu un prieten foarte bun… dar proiectul nu a mers, nu am reușit să facem ce ne propusesem. Acum, proiectul e online și pe TV, merge… Și am deschis o firmă de renovări, de curățenie. Am învățat toate substanțele de curățenie, m-au învățat românii lucruri de construcție, de renovare. A fost o experiență extraordinară… M-au învățat cum se zugrăvește bine, cum se vopsește, cum se pun faianța, parchetul, linoleumul pe balcon”, a mărturisit Cosmin Cernat.

Trecând prin această tranziție dificilă, Cernat a fost nevoit să se adapteze unui mediu complet diferit față de cel în care lucrase toată viața sa – jurnalismul și televiziunea.

Acum, Cosmin Cernat se pregătește de o nouă provocare, punându-și la bătaie experiența sa de om de televiziune, la cârma unuia dintre cele mai așteptate proiecte TV din România, „Insula de 1 milion”, cel mai amplu experiment social televizat, ce va fi difuzat, în curând, la Kanal D. Emisiunea are și cel mai mare premiu din istoria televiziunii autohtone, un milion de lei.

Cosmin Cernat și Mădălina Moroșanu s-au căsătorit în 2011

Cosmin Cernat și producătoarea TV Mădălina Moroșanu s-a căsătorit în 2011 și cresc împreună trei copii: Cosmin are două fiice, Ayana şi Maya, a căror mamă este fosta campioană mondială la atletism, Monica Iagăr, de care omul de televiziune s-a despărţit în 2009, după o căsnicie de aproape nouă ani, iar Mădălina are un fiu, pe Matei, din căsnicia cu celebrul om de televiziune Dumitru Moroşanu.

Iată ce declara Cosmin Cernat despre familia lui, într-un interviu pentru Click!. „Mădălina a fost producătoare o viaţă, iar acum predă fitness. A antrenat în Canada un an şi jumătate, iar în România are proiecte, deci suntem bine. Am două fete din prima relaţie, Ayana (21 ani) şi Maya (15 ani), iar Mădălina îl are pe Matei (18 ani) din prima relaţie, dar noi spunem mereu că avem trei copii, indiferent de ce se întâmplă. Pentru noi contează foarte mult liniştea emoţională a copiilor”.

Cosmin și Mădălina s-au cunoscut când lucrau împreună la Kanal D, unde Mădălina a fost producător, dar a prezentat și știrile sportive. În przent, Mădălina lucreză în redacția Aleph News.

Citește și: Cosmin Cernat prezintă “Insula de 1 milion”, la Kanal D. Reality-show-ul este filmat în Republica Dominicană

Citește și: Weekend plin! Monica Iagăr s-a recăsătorit și și-a botezat băiețelul (Foto)