Dansatorul și-a deschis sufletul în show-ul de la PRO TV și a vorbit deschis despre momentele grele care l-au marcat.

Concurentul Survivor România a dezvăluit că părinții săi nu s-au înțeles, iar mama lui s-a gândit să se sinucidă de mai multe ori, lucru care l-a marcat pentru totdeauna.

„Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid. A pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut.

Cel mai des auzeam de la mama faptul că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8-9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie să intrăm în camera unde stătea mama. Urla dinăuntru că voia să se sinucidă.

Toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit obsedat de mama, pentru că nu știam cât o s-o mai am.

Fiind mic, nu înțelegeam. Cum adică să vrei să te sinucizi? De ce ai vrea să pleci și să ne lași?”, a povestit Emil Rengle în jungla Dominicană.

Care a fost cea mai mare frică a copilului Emil Rengle

De asemenea, în copilărie, cea mai mare frică a lui Emil Rengle a fost să nu fie acceptat de cei din jur. Avea un stil vestimentar diferit, viu colorat, iar discursul lui stârnea de cele mai multe ori discuții aprinse.

Chiar dacă nu le-a făcut probleme părinților, la un moment dat, comportamentul lui i-a făcut pe aceștia să-și pună semne de întrebare.

Emil Rengle căuta să fie mereu în centrul atenției

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în cameră, mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.Doctorii le-au spus că vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal”, a povestit Emil Rengle de la Survivor, în podcastul lui Damian Draghici.

Vezi și Robert Niță a ajuns direct la spital după ce a părăsit Survivor România: „Am suferit o intervenție chirurgicală”

Citește ș:

Olena Zelenska, un nou mesaj emoționant. „Astăzi nu o să mă panichez și nu o să plâng”

Gabriela Prisăcariu vrea o nouă operație estetică. Ce schimbare își dorește soția lui Dani Oțil. Sarcina i-a arătat că se poate și altfel