Romanița Iovan și-a răsfățat fanii cu imagini din vacanța din Turcia, acolo unde se află alături de buna sa prietenă, Dana Săvuică. Creatoarea de modă are grijă de silueta ei chiar și în concediu, astfel că s-a trezit la primele ore ale dimineții pentru a face câteva bazine în piscina situată în resortul de lux.

„Aici m-am pregătit pentru orice și mi-am dat seama că corpul nostru nu are limite. Am înotat la 8 grade afară, chiar dacă piscina era încălzită, într-adevăr, și am făcut față unei situații incredibile: o oră și jumătate de înot.

Așa de mult nu am crezut că pot, la o asemenea temperatură”, a spus Romanița pe Instagram, unde a postat și o înregistrare, în care poate fi văzută într-un costum de baie întreg.

View this post on Instagram

A post shared by Romanita Iovan (@romanitaiovan)

Cum se menține în formă Romanița Iovan

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute și longevive apariții din showbiz-ul românesc. Vedeta este apreciată și admirată pentru cariera de succes, dar și pentru felul în care arată. Deși are 57 de ani, creatoarea de modă arată impecabil.

Recent, vedeta a dezvăluit cum se menține și cum are grijă de felul în care arată. Romanița Iovan a mărturisit că este foarte atentă la calorii și nu mănâncă niciodată după ora 19:00.

„Dacă vrem să facem într-adevăr un efort, nu e un efort foarte mare, dar este un efort, este important să eliminăm câteva alimente și să ținem oarecum un număr suficient de mic de calorii. Practic nu ar trebui să avem mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Dacă chiar ne dorim să slăbim.

Și să nu mâncăm după ora 19:00. E simplu de ținut teoretic, mai greu este cu practica”, a spus ea pentru CIAO.

În plus, Romanița Iovan a recunoscut că apelează la un truc mai vechi, care implică argintul. Mai exact, vedeta bea apa în care a stat o noapte întreagă o linguriță sau un ban de argint și busuioc proaspăt. Aceasta tehnică ajută la oprirea îmbrătrânirii tenului.

„Un truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a spus ea.

Vezi și Cum reușește Romanița Iovan să-și păstreze silueta la 57 de ani: ”Eu chiar am ținut și postul”

Citește și:

Ce intervenții estetice are Lora. Pe una a repetat-o de 4 ori!

Ellie White, adevăratul motiv pentru care a părăsit DJ Project. În ce hal era jignită de colegii de trupă: ”Elena nu poate fi reparată nici măcat de…”