Zâmbitoare, fericită și împlinită – așa se simte acum cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic, după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme. Însă, chiar dacă a ajuns la silueta mult dorită, artista a avut parte și de câteva probleme de sănătate.

Cornelia Rednic recomandă persoanelor care vor să slăbească să nu se înfometeze, așa cum a procedat ea. Artistei i-a căzut părul și se simțea fără vlagă. E de părere că a greșit pentru că nu a apelat la sfaturile medicilor nutriționiști.

„Am slăbit în trei luni fără să mănânc, dar nu recomand nimănui să se înfometeze. Mi-a căzut părul și nu mai aveam chef de viață. E adevărat că atunci ajunsesem la 50 kg, dar nu a fost bine ce am făcut, mai ales că nu am apelat la sfaturile niciunui nutriționist”, a mărturisit Cornelia Rednic, conform impact.ro.

Cornelia Rednic s-a tuns singură

„M-am tuns singură. Coafeza mea nu voia să mă tundă. Iubea părul meu lung, întreținut și îngrijit. Ea m-a făcut blondă din brunet și a avut răbdare cu mine. Așa că, după ani de zile în care am avut părul lung, frumos, și ea mi l-a coafat, mi-a spus: ‘Îmi tai mâinile, dar eu nu îți tai părul’.

Am luat foarfeca și m-am tuns singură acasă, dar e adevărat că am făcut un curs în tinerețe”, a mărturisit artista.

asa-arata-artista-in-prezent-dupa-ce-s-a-tunsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”De când mă știu mi-am dorit enorm părul lung, dar nu îl mai vreau niciodată. Scurt este mult mai ușor de întreținut și de aranjat. Tunsoarea a venit la timpul potrivit, așa am simțit.

Am mai mult de un an de când mi-am tuns părul și când am postat prima poză cu el scurt, nu m-a crezut nimeni”, a mai povestit Cornelia Rednic, în vârstă de 46 de ani.

Vezi și Amalia Năstase a slăbit 32 de kilograme într-un an: ”Urmez o dietă care imită… Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile! ”

Citește și:

Imaginea cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint care a cucerit internetul

Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru de la Neatza. Nimeni nu ar fi crezut așa ceva!