Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a avut un an greu. Nu doar că a pierdut o grămadă de bani în pandemie, 60.000 de euro, după cum susține ea, dar s-a confruntat cu mari dificultăți și în plan personal. Grijile și supărările au făcut-o să se îngrașe aproape 30 de kilograme.

”În pandemie, am pierdut o căruță de bani și m-am îngrășat 28 de kilograme, din lipsă de evenimente. Sportul meu era cântatul, stăteam și câte 3 ore pe scenă.

Dar, nu mă dau bătută, voi slăbi din nou! Mâncam de supărare, de dorul lui. I-am zis că, dacă nu se întoarce, o să mă găsească moartă!”, a povestit ea pentru Playtech. Amintim că presa a scris că artista și soțul ei urmau să divorțeze.

”Am ajuns la 84 de kilograme, de la 56 de kilograme, din cauza stresului. Nu ieșim din casă, mai ciugulim câte ceva de prin frigider. Sportul meu era scena, la concerte cântam și câte trei ore, chiar dacă eram plătită pentru două ore.

Voi slăbi din nou, am atâtea rochii frumoase de scenă, trebuie să le port.

În plus, după ce trece pandemia, vreau să-i fac fiului meu, Alex, o nuntă ca-n povești, cu peste 200 de invitați.

Ultimul spectacol l-am avut în martie, mai primeam bani doar cât să-mi plătesc utilitățile casei, de atunci am mai apărut doar de vreo două ori la televizor, am participat și la ‘Revelionul’ de la Antena Stars. Am pierdut peste 60.000 de euro din anularea recitalurilor. Aveam în 2020 multe nunți și botezuri, zeci de petreceri private”, a mai povestit Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga și soțul s-au împăcat

În tot acest peisaj sumbru, există și o veste bună. Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au mai dat o șansă, astfel că divorțul nu mai e, cel puțin pentru moment, de actualitate.

”În acest moment nu se mai pune problema de un divorț. Au fost niște divergențe între noi, încă mai sunt aceste divergențe, însă încercăm să le rezolvăm. Eu vreau să trecem peste ele.

De felul meu sunt un tip optimist, așa că eu cred că vom trece mereu peste problemele care apar în viața de cuplu. Oricum, de divorț nici nu se pune problema”, a spus soțul artistei.

Vezi și Cornelia Catanga s-a despărțit de soț, după 33 de ani. Primele declarații

Citește și:

Fiul Ioanei Năstase, primele declarații despre scandalul dintre mama lui și Ilie Năstase. A mai dat până acum fostul tenismen în Ioana?

Starea Mioarei Roman s-a agravat. Ce urmează