”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă.

Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele”, a declarat ea pentru Click!.

Ambii vor participa și la apropiata nunta fiului lor, Alex, care momentan e mesagerul lor.

Despărțirea-șoc a fost anunțată în weekend, la TV, la emisiunea „Star Matinal”. „Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe.

Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…)

M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”.

În urmă cu un an, Cornelia Caranga a trecut printr-o cumpănă mare, ea suferind un infarct, pe 14 iulie. A fost în stare gravă, însă medicii de la spitalul Floreasca au reușit să o pună pe picioare.

Ea și soțul ei s-au căsătorit religios în octombrie 2014, la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, prilej cu care ea a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu.

Citește și:

Primele informații despre starea Adelinei Pestrițu. Cum se simte acum vedeta

Elena Cârstea şi Glenn au făcut 14 ani de căsătorie. Ea ortodoxă, el catolic: ”Suntem liberi la minte”