Aceasta a vizitat-o la spital și a anunțat, într-o postare pe Facebook, că artista e bine. Pe aceeași platformă, aceasta a dezmințit zvonurile conform cărora Cornelia Catanga ar fi orbit: ”CORNELIA CATANGA, foarte bine. NU a orbit, nici vorbă, are aceeași vedere pe cate o avea înaintea episodului cu inima, scăzută din cauza retinopatiei, dar în nici un caz absentă”.

Mihai Constantinescu e încă în comă

Monica Pop l-a vizitat și pe Mihai Constantinescu, internat tot la Spitalul Floreasca. Deși admite că nu a vorbit cu medicii, aceasta e de părere că starea artistului este ușor îmbunătățită.

MIHAI CONSTANTINESCU e stabil, foarte corect îngrijit și, după părerea mea, ușor ameliorat față de săptămâna trecută. Asta e parerea mea! Nu am apucat să vorbesc cu colegii medici pentru că nu am avut destul timp la dispoziție!”, a scris medicul pe rețeaua de socializare.

Mihai Constantinescu e in coma de o luna si jumatate

Într-o intervenție la TV, Monica Pop a detaliat: ”Față de săptămâna trecută, mie mi s-a părut o ușoară ameliorare. Arăta bine, așa cum arăta el de obicei. Este mai slab decât înainte.

Este însă extrem de bine îngrijit. Am văzut lista de tratament – este absolut perfect ceea ce i se face. Medicii au grijă nu numai de el, ci de toți cei care se află acolo. M-am bucurat că e un pic mai bine și eu tot sper să fie mai bine”, a mai spus Monica Pop.

Mihai Constantinescu a fost internat în 13 mai, el fiind în coma de o lună și jumătate. A suferit 3 stopuri cardio-respiratorii, iar fani și cunoscuți au donat sânge pentru el în mai multe rânduri.

Vezi și Cornelia Catanga, în stare gravă. E internată la Floreasca

Citește și: