Recent, aceștia au recunoscut că au apelat inclusiv la psiholog, pentru a-și rezolva problemele de cuplu. Fără ascunzișuri, aceștia au povestit cum a fost la consiliere și dacă i-a ajutat sau nu terapia.

Mai întâi în formula de doi, după care în cea de trei, cu fiul lor de cinci ani, Dryas Nicolas, au trecut prin multe momente importante împreună. La fel ca în orice cuplu, acestea au fost atât bune, cât și rele.

Recunoscând că nu totul era roz, cuplul a apelat inclusiv la terapie, pentru a-și rezolva problemele. Iată cum i-a ajutat și cum se înțeleg cei doi acum.

Ce au făcut cei doi la terapie

În prezent, cei doi recomandă terapia de cuplu tuturor celor care simt că au nevoie. Sunt mulțumiți de rezultate și, la un moment dat, asta i-a ajutat să meargă mai departe în continuare în doi.

”În orice cuplu în 20 de ani se adună și bune și rele. Important este să nu uiți pe cine ai lângă tine, să nu uiți de ce ai ales persoana respectivă și să înțelegi că viața nu este doar pe plus. Dacă nu ești și pozitiv și negativ, atunci lucrurile nu merg cum trebuie.

Important e să știi să treci peste situațiile respective, să ai încredere în partenerul tău, să lupți pentru ceea ce ai.

E ușor să câștigi, mai greu e să păstrezi și în fiecare zi să nu uiți să te bucuri de clipa pe care o trăiești.”, a declarat Cornel Păsat, la Antena Stars.

Ce activități au făcut la sedințe

După ce și-au dat seama că au nevoie de consilierea unui psihoterapeut, Cornel Păsat și Bianca au participat la două ședințe în care și-au rezolvat problemele. În cazul lor, nu a fost nevoie de mai mult.

Fondatorul Flamingo Boys a dezvăluit și ce activități au făcut la terapia de cuplu, când au fost provocați să își reamintească fiecare de calitățile celuilalt.

”Am apelat fix două ședinte, că atât a fost nevoie. Ne-a pus să punem pe o foaie ce ne place la celălalt și ce ne-am dori de la celălalt. Cam asta a fost. S-a rezolvat repede. Dragostea dintre noi era foarte mare și cred eu că este.”, a mai spus Cornel Păsat.

elebrul-stripper-are-50-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Relație de 7 ani cu Oana Roman

Cornel Păsat și Oana Roman au fost împreună timp de șapte ani, iar relația lor a început prin anii 2000.

Aceștia au ținut paginile ziarelor din cauza legăturii lor atipice, la acel moment Oana Roman fiind fiica premierului țării, iar Cornel Păsat un stripper.

Cei doi s-au despărțit cu scandal, după ce dansatorul ar fi călcat strâmb, chiar cu actuala sa soție.

Iată ce spunea acum un an Cornel Păasat despre fosta sa iubită, Oana Roman. Cum se comporta aceasta în cuplu.

Cine este soția lui Cornel Păsat

Stripper-ul în vârstă de 50 de ani este în prezent căsătorit și tată. Bianca, femeia care îi este soție, îl iubește de peste 20 de ani și împreună au un băiețel care îi seamănă leit lui Cornel.

Puțină lume știe că Bianca a făcut parte din lotul național de gimnastică. Nu și-a putut urma visul de a deveni o mare campioană, precum fosta sa colegă, Andreea Răducan, din cauza unei accidentări, urmată de o operație.

Cu o siluetă ireproșabilă, în prezent, soția celebrului coregraf are un program destul de încărcat. Bianca Păsat este profesoară de aerobic, are clase la care predă și se ocupă și de antrenamente private, cu dietă personalizată.

Fosta sportivă de performanță are însă contul de YouTube și antrenamente gratuite pentru menținerea siluetei sau programe pentru slăbit.

Vezi și Cornel Păsat a devenit tată. Soția sa a născut mai devreme

Citește și:

Mesajul lui Răzvan Fodor după ce soția lui, Irina Fodor, a plecat iar la America Express: „Avem un an de zile în care am fost departe unul de altul”

Romică Țociu vine cu băiatul său la America Express! Cum arată și cu ce se ocupă Cătălin Țociu, la 26 de ani