Relația dintre Cornel Ilie și Lidia Buble iscă în continuare controverse. Deși susțin că nu formează un cuplu, cei doi se poartă ca doi îndrăgostiți, iar un mesaj siropos publicat de artist, iar fanii sunt convinși că îi este dedicat Lidiei.

La începutul lunii septembrie, Cornel Ilie anunța că divorțează de  Eliza Suditu, după unm ariaj de cinci ani, iar la scurt timp a lansat o nouă melodie alături de Lidia Buble.

Având în vedere că cei doi apar în ipostaze tandre în cadrul videoclipului, intitulat „Du-te, vino”, și între ei se observă o chimie foarte bună, mulți sunt convinși că între cei doi e mai mult decât o simplă prietenie și că între ei s-a înfiripat o idilă. Lidia neagă zvonurile și că susține că scenele tandre au fost doar un act artistic și că doar au intrat în pielea personajelor din videoclipul pe care l-au lansat,, însă Cornel evită să dea un răspuns concret. Mai mult, amândoi postează mesaje cu subînțeles.

Așa s-a întâmplat zilele trecute când artistul a publicat un mesaj de dragoste, iar fanii sunt convinși că îi este dedicat Lidiei.

„Când încep să te iubesc, o fac la nebunie. Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine. Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine. Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem.

Când te iubesc, o fac cu tot sufletul, cu toate gândurile, cu glasul, cu privirea, cu toate simțurile, cu stomacul fluturilor extaziați, cu abundență de speranțe, cu siguranța viitorului unui oracol, cu fiecare respirație necesară, cu fiecare fericire măruntă și cu fiecare dezamăgire nemeritată. Când te iubesc, o fac fără nicio reținere sau rușine față de ceilalți din jur. Când te iubesc, nu strig să mă audă toată lumea, ci o arăt în tot ce fac, ca să o simți tu.

Când te iubesc, o fac ca un copil care crede că din două perne poți face un castel și din două șervețele, rachete de ajuns pe lună. Când te iubesc, merg eu pentru tine în Iadul tău și îmi las pe mâinile tale Raiul meu. Când te iubesc, nu aștept nimic la schimb. Dar dacă încep să nu te mai iubesc, înseamnă că nu mă mai iubesc nici eu pe mine. Iar atunci sper să începi tu să mă iubești.”, este mesajul pe care Cornel Ilie l-a postat pe contul personal de instagram.

„Cred că ești lulea după Lidia Buble, nu te mai poți ascunde…”, „Pentru Lidia Buble”, „Foarte frumos!!! Norocoasă doamna ta…”, au scris fanii.

View this post on Instagram

Când încep să te iubesc, o fac la nebunie. Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine. Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine. Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem. Când te iubesc, o fac cu tot sufletul, cu toate gândurile, cu glasul, cu privirea, cu toate simțurile, cu stomacul fluturilor extaziați, cu abundență de speranțe, cu siguranța viitorului unui oracol, cu fiecare respirație necesară, cu fiecare fericire măruntă și cu fiecare dezamăgire nemeritată. Când te iubesc, o fac fără nicio reținere sau rușine față de ceilalți din jur. Când te iubesc, nu strig să mă audă toată lumea, ci o arăt în tot ce fac, ca să o simți tu. Când te iubesc, o fac ca un copil care crede că din două perne poți face un castel și din două șervețele, rachete de ajuns pe lună. Când te iubesc, merg eu pentru tine în Iadul tău și îmi las pe mâinile tale Raiul meu. Când te iubesc, nu aștept nimic la schimb. Dar dacă încep să nu te mai iubesc, înseamnă că nu mă mai iubesc nici eu pe mine. Iar atunci sper să începi tu să mă iubești. #sCORNELi

A post shared by Cornel Ilie (@cornel.ilie.official) on

Cornel Ilie a dezvăluit în emisiunea Teo Show că e surprins de ce impact a avut clipul melodie.

„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă.

Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”, a spus artistul.

Când a fost întrebat ce le spune curioșilor despre el și Lidia, el s-a mulţumit doar să completeze că „le dă cu seen”: „O știți p-aia cu «Le dau cu seen»?”

Citește și:

Cum îl vede Anamaria Prodan pe soțul ei, la 12 ani de la nuntă. Cu cine îl compară

Dragoș Bucur, diagnosticat cu Covid-19, mesaj emoționant pentru soția lui, Dana Nălbaru