Invitat în cadrul emisiunii ”La cină cu Ionela Năstase”, la Digi 24, artistul a vorbit despre cum s-a schimbat viața lui după divorț, dar și despre relația cu cei doi copii ai săi. Mai exact, în cadrul emisiunii, artistul a mărturisit că universul vieții sale este format acum doar din propriii copii, Zara, în vârstă de aproape șapte ani și Cezar, în vârstă de aproape trei ani.

Totodată, Cornel Ilie a mărturisit că divorțul de soția lui, care a avut loc în 2020, n-a adus decât bine relației lor și e benefic mai ales celor doi copii pe care îi au împreună.

”Sunt multe lecții pe care le-am învățat după separarea de mama lor. Lecția propriei iertări, să mă iert pe mine în primul rând, că am ajuns la un astfel de moment.

Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine, am ajuns să creștem împreună. Deciziile le iau cu sufletul, mintea o ascult cât mai puțin. Iar cele mai importante decizii din viața mea le-am luat ascultându-mi instinctul”, a mărturisit Cornel Ilie.

”Am plâns acum câteva zile vorbind cu ei, pe videocall”

De asemenea, artistul a mărturisit că este acolo de fiecare dată când prichindeii săi au nevoie de el și se joacă orice cu ei.

”Ca tată, mă ridic la nivelul lor. Îmi place să mă joc orice cu ei, de la «de-a v-ați ascunselea» la jocurile ce țin de cuvinte, de sunete, de strâmbat. Sunt acolo să le dau încredere în tot ceea ce fac, le pup toate zgârieturile și juliturile din timpul zilei, sunt universul cel mai important din viața mea.

Îmi pare rău că nu pot să stau și mai mult cu ei, clar. Regret că pierd niște momente. Cel mai frumos lucru pe care mi-l spun copiii mei este acel «Taaatiii», atât, tonul și bucuria lor când spun asta. Am învățat de la ei să mă minunez mai mult.

Am plâns acum câteva zile vorbind cu ei, pe videocall”, s-a confesat artistul.

„Cine mă așteaptă acasă? Pianul. În rest, locuiesc singur”, a mai povestit el.

sustine-ca-nu-are-pe-nimeniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cornel Ilie a anunțat că divorțează în 2020

Solistul trupei VUNK, Cornel Ilie, a divorțat de soția sa, Eliza. Cei doi erau căsătoriți de cinci ani și au doi copii, o fetiță pe nume Zara, în vârstă de aproape șapte ani, și un băiat pe nume Cezar, care va împlini un an luna viitoare.

”De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.

Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie pe Facebook la acea vreme.

Vezi și Cornel Ilie, despre divorțul de cea care i-a dăruit doi copii: ”Suntem într-un punct superb ca relație”

Citește și:

Irinel Columbeanu a dezvăluit în sfârșit care a fost mesajul de divorț pe care i l-a transmis Monica Gabor. Scurt și la obiect, dar mai frumos decât ne-am imagina

Reacția lui Jennifer Garner, după ce fiul ei de 10 ani a intrat cu Lamborghini într-un BMW, de față cu Ben Affleck și JLo