Liderul trupei Vunk, Cornel Ilie, a devenit tătic. Primul lui copil este o fetiță adorabilă și sănătoasă, care l-a făcut să fie mai fericit ca oricând și să trăiască sentimente unice.

Chiar la jumătatea acestei luni, duminică, pe 15 noiembrie, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a devenit tăticul unei fetițe de nota 10! Zara Ecaterina, o fetiță de peste trei kilograme, s-a “făcut auzită” imediat ce a sosit pe lume.

15.11.15 este ziua în care am devenit tătic! Ziua în care am aflat cum 3 kilograme și ceva și câțiva centimetri înseamnă tone de fericire și kilometri de zâmbete! Ziua în care am văzut că doar o femeie poate face cu adevărat miracole, că până și în alfabet litera M de la mamă este cu mult înaintea literei T de la tată”, a scris Cornel Ilie pe contul său de Facebook.

Ziua în care a sosit pe lume micuța Zara Ecaterina a schimbat totul pentru Cornel Ilie și l-a emotionat pe muzician până la lacrimi.

Ziua în care am înțeles că lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetiței noastre. Ziua în care ziua și noaptea încep să nu se mai măsoare după ceas, ci după momente, amintiri, speranțe, temeri, reușite și vise. Ziua în care am văzut cu ochii mei împlinerea. A mamei, în primul rând. A noastră, a părinților ei, Eliza și Cornel. Ziua Z, în care s-a născut Zara Ecaterina, fetița noastră iubită!” a mai scris pe contul său de Facebook Cornel Ilie.

Trupa Vunk va reveni pe scenă pe 16 decembrie, la concertul “Hituri și Mituri”, care va avea loc la Hard Rock Café, în București. Se vor cânta cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor 5 ani, piese de colecție, dar și altele noi, printre care și “Un Nou Univers”.

Credit foto: PR arhiva personală