Vestea că divorțează de soția sa, Eliza, după cinci ani de căsnicie, a uimit pe toată lumea. Imediat au apărut zvonuri că femeia pentru care și-a părăsit familia ar fi Lidia Buble, oamenii fiind uimiți de chimia dintre cei doi de la filmările videoclipului „Vino, du-te”. Însă, acum Cornel a rupt tăcerea și a vorbit sincer despre viața lui sentimentală.

„Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine. (…)Nu mă deranjează (n.r.- aceste afirnații), iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net”, a declarat Cornel într-un interviu pentru redacția.ro.

În ciuda faptului că mariajul lui s-a terminat, Cornel susține că anul 2020 a fost unul extrem de important pentru el, pentru că a reușit să se redescopere. Mai mult, întrebat dacă în viața lui există o altă femeie, o persoană specială la care se gândește în fiecare zi, răspunsul lui a fost: „Da””.

„A fost unul dintre cei mai importanți ani, dacă nu chiar cel mai important din punct de vedere personal, la nivel de transformări interioare. A fost un an în care m-am redescoperit sau în care am găsit noi teritorii în interiorul meu, de care nu eram conștient până acum”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Citește și:

Fotografie rară cu fetița lui Marius Moga! Cum s-a pozat aceasta cu celebrul ei tată

Viviana Sposub, de partea Andreei Bălan în divorțul de George Burcea. Ce spune vedeta TV?