Înconjurat de prieteni, în cea mai mare discreție, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, s-a căsătorit de Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii cu logodnica lui, Eliza Suditu. “(Re)nascut pe 4 iulie”, a notat Cornel Ilie pe blogul lui cornelilie.ro, despre momentul cand a zis “Da” împreună cu iubita lui și au făcut “un pas de oameni mari”.

La nunta lui Cornel Ilie nu s-a furat mireasă, iar obiceiurile specifice unui astfel de eveniment au fost înlocuite cu o atmosferă relaxată, care i-a invitat pe oaspeți să se simtă bine jucându-se, dansând în ploaie sau privind artificiile. “Am vrut ca invitații noștri să se joace, nu să joace”, a spus Cornel Ilie.

Am dansat în ploaie, am fost atinși de soare pe timpul slujbei, am făcut baie în piscină îmbrăcați (noi și alți aproape 30 de prieteni) tot în ploaie, am jucat fotbal, am plâns de bucurie și când mi s-a pregătit ca surpriză un concert cu o trupă tribut pentru The Beatles, am cantat cu ei ‘Twist and shout’ și ‘Hey Jude’, a ieșit soarele iar, am stat pe spate și am privit artificiile de pe cer”, a povestit liderul trupei Vunk, un fan declarat al fostei formații The Beatles.

Credit foto: Talentivity

Trupa tribut The Beatles

Credit foto: Talentivity