Cornel Ilie și trupa Vunk alături de invitații lor, Paula Seling, Nicole Cherry, Călin Goia și Tudor Ionescu (Fly Project) au făcut un spectacol total în fața a 5000 de oameni, la Sala Polivalentă din București. “Un Nou Univers”, desfășurat la mijlocul acestei săptămâni, a fost cel mai mare eveniment multimedia al anului și primul al unei trupe rock.

Universul este prea mic pentru ceea ce simt acum, după ce am trăit cel mai complex spectacol al nostru. S-a muncit enorm, s-a trăit extrem de intens cu fiecare zi cu care ne apropiam de concert și încă o limită a fost depășită în povestea și cariera noastră. Sunt fericit, emoționat și liniștit. Le multumesc tuturor din echipă, partenerilor și celor patru invitați, care au acceptat provocarea noastră: Nicole Cherry, Călin Goia, Paula Seling și Tudor Ionescu (Fly Project). Cu spectacolul acesta am propus câteva inovații, a fost ca un experiment, un pionierat. Sper să fie dus mai departe și dezvoltat și de alți artiști”, a spus Cornel Ilie, liderul Vunk, care odată cu spectacolul multimedia Un Nou Univers a lansat împreună cu trupa și albumul “Hituri si mituri”.

Cornel Ilie a planat printre planetele suspendate, sferele uriașe pictate de copiii de la Galeria Basil au ajuns în public, artificiile au explodat de pe marginile triunghiulare ale scenei, iar sala a vibrat la omagiul adus “unuia dintre cei mai importanți muzicieni și visători ai lumii”, John Lennon, datorită căruia am început să iubesc muzica”, după cum mărturisește Cornel Ilie.

Credit foto: Talentivity

Paula Seling și Cornel Ilie

Unii dintre fanii Vunk din țară, care nu au avut posibilitatea să ajungă la concert, au accesat link-ul pus la dispoziție de trupă și astfel nu numai că au putut vedea live spectacolul, dar au ajuns și pe scenă, pentru că au făcut cu mâna celor 5000 de spectatori de pe ecranele uriașe din spatele trupei.

Credit foto: Talentivity

Cornel Ilie

Credit foto: Talentivity

Nicole Cherry și Cornel Ilie

Credit foto: Talentivity

Credit foto: Talentivity