Acesta a ieșit din casă doar pentru a-și face dozele de vaccn, a povestit soția artistului, Domnița. ”În ianuarie, se fac doi ani de când suntem în această situaţie”, a spus aceasta.

Cântărețul Cornel Constantiniu suferă de maladia Parkinson de foarte mulți ani și se deplasează foarte greu. De-a lungul anilor, artistul a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale.

L-am scos până acum din casă doar de trei ori, strict pentru vaccin”

„Pe Cornel l-am izolat în casă, în camera lui. Fără vizite. Chiar şi pentru apropiaţi.

În ianuarie, se fac doi ani de când suntem în această situaţie. Nu am ce face şi nu pot să risc la situaţia lui, cu problemele de sănătate. Îl ţin izolat de când a început în lume nebunia asta sinistră!

Înainte, mai ieşea la curte la Petrică Geambaşu sau pe stradă, la aer, cu căruciorul. Acum nu se mai poate, iar eu nu vreau să-l expun. Ies din casă cu precauţie, fac aprovizionarea, plătesc facturi, fac cumpărăturile…

Pe Cornel l-am scos până acum din casă doar de trei ori, strict pentru vaccin. În rest, nu a ieşit nicăieri. Am fost amândoi cu taxiul şi am avut mare grijă. Am făcut amândoi toate cele trei doze. În rest, am evitat să îl expun”, a povestit pentru click.ro Domnița, soția lui Cornel Constantiniu.

„A plecat Dorin Anastasiu, prietenul drag al lui Cornel, apoi, la câteva săptămâni, l-am pierdut şi pe Papil Panduru, soţul regretatei regizoare Cătălina Buzoianu. Dumnezeu să îi ierte. S-a micşorat grupul nostru de prieteni, este parcă tot mai greu”, a mai spus aceasta.

Cornel Constantiniu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București ăn anul 1969. Un an mai târziu, Cornel Constantiniu își face debutul în cadrul concursului ”Steaua fără nume”, fiind primul câștigător al trofeului.

Ulterior, artistul este angajat ca actor la Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” din Iași. Din anul 1972 face parte din trupa Teatrului Muzical ”Ion Vasilescu” din București. În 1982, devine solist la Ansamblul ”Rapsodia Română”.

Cornel Constantiniu a obținut premiul I la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, la secțiunea interpretare, în anul 1970. De-a lungul carierei, Cornel Constantiniu a realizat numeroase turnee în țară și în străinătate, fiind unul dintre artiștii de renume din generația de aur a muzicii ușoare românești.

Vezi și Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel: ”Am început să surzesc…”

Citește și:

Monica Gabor și-a petrecut noaptea de Halloween în club. Cum s-a costumat

S-a tot scris că s-au despărțit, dar cele mai recente poze vin să facă lumină. Recunoști cuplul celebru?