Discretă cu viața personală, Corina Dănilă a povestit totuși pentru Click cu ce se confruntă. ”Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate”, a povestit ea, reușind să-și rezolve aceste probleme cu ajutorul unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie și fizioterapie. De atunci face tot posibilul să trăiască sănătos, pentru ca acestea să nu mai reapară sau să nu se agraveze.

Dar alta e boala care îi dă bărăi de cap vedetei: ”Voi aţi sesizat, la un moment dat, petele de pe mâinile mele şi v-aţi întrebat dacă sufăr de vreo boală anume. Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa.

Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini.

Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete (…). Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”, a declarat actrița.

vedeta-foloseste-machiaj-pe-fata-si-mainiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Altfel, însă, nu ai cum să nu observi în ce formă de milioane e vedeta, la aproape 50 de ani și cu o fată, Rianna, aproape majoră. Totuși, și Corina Dănilă a recurs la niște artificii estetice. Întrebată care e secretul, iată ce a răspuns Corina Dănilă: ”Genetica bună? De la mama…

Mulţumesc pentru compliment, dar e firesc să se vadă anii. Nu am „îmbunătăţiri” de nici un fel. De curând, prietena mea, doctoriţa Ina Petrescu, m-a convins să-mi „umple” ridurile de expresie cu puţin acid hialuronic.

Nu sunt împotriva reparaţiilor pe care le poate face zona de chirurgie estetică şi probabil că voi apela şi eu la ele. Când va fi cazul!”

Întrebată dacă se consideră o femeie puternică, vedeta, modestă și cu picioarele pe pământ, a replicat: ”Nu am timp şi nici „disponibilitate” să analizez dacă sunt sau cât sunt de puternică. Pur şi simplu, iau lucrurile aşa cum sunt, fiecare problemă în parte şi încerc să o soluţionez, fără să uit să mă bucur de viaţă!”.

Vezi și Corina Dănilă a împlinit 49 de ani. Cum arăta actrița în copilărie și adolescență

Citește și:

Adevăratul motiv care a dus la divorţul Ancăi Ţurcaşiu de Cristian Georgescu. Nașul lor a făcut dezvăluiri neașteptate

Interviu EXCLUSIV Alex Bogdan: ”Nu fac parte din categoria celor care vor să moară cu arta în brațe”