„A fost o zi cu soare! La propriu. Și în sufletul meu! 49. Hmm.. aproape 50 de ani!

Îmi simt rădăcinile, știu cine sunt, de unde vin, îmi amintesc tot drumul. Cărarea luminoasă când totul a fost bine, dar și când m-am rătăcit în întunericul vremurilor grele. Fiecare moment mi-a modelat viața și pe mine, cea de azi.

Tot binele dar.. fiecare eșec, fiecare om care mi-a zis „nu poți!” sau „nu ești suficient de bună!” sau.. „visezi!” Ei bine, visele pot deveni realitate și depinde de noi să ignorăm negativitatea, limitele impuse de alții. Este „imposibil” până când se realizează!

Doar dacă te focusezi pe tine însuți, este singura competiție pe care o ai, să fii mai bun decât ai fost ieri. Fizic, mental, spiritual. Ăsta e adevăratul succes! Să găsești pacea interioară, dragoste, fericire, chiar dacă doar în.. momente.

Continuă să îți faci amintiri, continuă să crești, să înveți, să-ți urmărești visurile! Este călătoria mea, drumul meu, visul meu”, a scris Corina Dănilă pe contul său de Instagram, dând astfel fanilor și un sfat de viață.

Corina-DAnila-la-49-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mulți i-au transmis sănătate și i-au admirat amintirile, felicitând-o pentru reușitele sale. ”Noroc că ești frumoasă! Altfel, rămâneai doar cu talentul! La mulți ani!”, i-a scris cineva, replica amuzând-o pe actriță.

Și frumoasă și talentată

Până la această vârstă, Corina Dănilă și-a constuit o carieră la care alții doar visează, atât în televiziune, cât și în teatru și filmografie. Corina Dănilă a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în 1994, devenind cunoscută în acel an ca prezentatoare de știri.

În ceea ce privește actoria, Corina Dănilă a devenit celebră cu rolul Anei Dogaru, rol principal feminine, în telenovela d ela Acasă TV, „Numai iubirea”, din 2004.

A mai jucat în „Crucea de piatră – ultimul bordel”, „Somnul insulei”, „Dark Angel: The Ascent”, „Dark Asylum”, „Windfall” și a dublat vocea personajului Sally Carrera în cele trei părți ale filmului animat „Cars”.

Vezi și Corina Dănilă are o fiică superbă, pe care a reușit să o ascundă de ochii publicului. Rianna are deja 17 ani!

Citește și:

Serena Williams, extrem de sexy pe Instagram. Reacția complet neașteptată a soțului ei

Cine este singura femeie pe care Zannidache a iubit-o, dar i-a frânt inima? A fost înşelat de iubită