Artista și-a anunțat fanii că a decis să întrerupă colaborarea cu postul Național TV. În cei 12 ani de colaborare, Corina Chiriac a avut două emisiuni: „Ne-amintim Duminica” si sa „Oprim Timpul”.

”Dragi prieteni, bun gasit! Am pentru voi un anunt important. Iata ca si mie ultimele doua luni mi-au schimbat viata. Nevoita sa stau mai mult in casa , am avut ocazia sa stau de vorba cu mine si am aflat ca am nevoie de o pauza de resetare personala si profesionala.

Dupa succesul de anul trecut cind am schimbat prefixul, an in care am sarbatorit 50 de ani de cariera pe scena Cerbului de Aur, in emisiuni tv si multe concerte, cind am lansat la Eurostar dublul CD „Strada Sperantei” si un site enorm, www.corinachiriac.ro, site la care am muncit citiva ani alaturi de o echipa, aceasta pauza de 2 luni mi-a adus o alta perspectiva de viata. Una mai linistita. Am decis astfel sa ma retrag din colaborarea cu National Tv”, a anunțat artista pe Facebook.

”Multumesc tuturor membrilor echipei si colegilor de breasla pentru o fructuoasa colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine sa incercam sa Ne-amintim Duminica si sa Oprim Timpul impreuna.

Sutele de editii filmate pina anul asta in data de 11 Martie vor fi revazute de azi inainte de catre alte si alte rinduri de telespectatori ! Multumesc echipei televiziunii National Tv pentru gazduire si urez tuturor emisiuni frumoase in viitor”, mai scris artista, punând astfel capăt unui capitol important din viața ei.

Un capitol se închide, dar un altul se deschide, pentru că artista s-a apucat să-și scrie memoriile. ”Intre timp, eu am inceput sa imi scriu amintirile, activitate care ma bucura desi ma consuma emotional, fiindca trebuie sa retraiesc zeci de ani de intimplari, pentru a le povesti altora!”, afirmă Corina Chiriac.

În ultimele două luni, artista și-a umplut timpul cu redecorarea balconului. Ce-a ieșit e o splendoare de colț numai bun de visat. Vedeta a și postat mai multe fotografii cu noul ei colt de rai.

asa arata la inceput balconul corinei chiriacSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vezi și După zeci de ani, Corina Chiriac a reușit să se lase de fumat. Artista a povestit cum s-a întâmplat minunea. A fost ajutor divin!

Citește și: