La ani distanță, Corina Chiriac a spus adevărul despre așa-zisa rivalitate cu Angela Similea.

Corina Chiriac și Angela Similea se numără printre cele mai longevive și bune voci din muzica ușoară românească. Cele două artiste au umplut săli întregi și au încântat milioane de oameni cu melodiile lor, care răsună și astăzi.

În urmă cu ceva timp s-a speculat că între cele două există o rivalitate. Acum, Corina Chiriac a decis să spună adevărul legat de acest subiect controversat.

Corina Chiriac, despre Angelea Similea

Astfel, Corina Chiriac a negat vehement zvonurile apărute și a mărturisit că nu au existat niciodată tensiuni între ele, mai ales că au două stiluri diferite.

„Dar, nu trebuie să trăiască și presa din ceva? N-am avut, ce rivalitate, ce rivalitate să avem?

Publicul este un monstru sacru, nu noi. Am mai dat acest exemplu, dar îl mai zic, că îmi place. În Sala Palatului sunt circa 5.000 de oameni, care vin, iau bilet, nu se cunosc între ei, nu au aceeași pregătire profesională, nu au nimic în comun, nu au aceleași preferințe muzicale, meserii, și, totuși, la anumiți artiști, aplaudă toți, la anumite numere aplaudă toți, mai tare decât la altele.

Dacă un artist reușește să-și creeze propriul lui personaj, propriul lui eu artistic, el nu poate intra în rivalitate. Eu, de exemplu, dacă acum ar mai fi trăit Charles Aznavour, ce rivalitate aș fi avut cu el? El ar fi cântat ‘La Boheme’ și eu aș fi cântat ‘Ce mică e vacanța mare!’. Ce rivalitate aș fi avut cu el? Mai explic?„, a declarat Corina Chiriac pentru Impact.ro.

Corina Chiriac, 7 apariții cu stil la evenimente, într-o singură lună. La 73 de ani, artista e ca argintul viu și predă o lecție de stil cu fiecare ocazie

Corina Chiriac, rochie spectaculoasă pentru apariția de la PRO TVSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 24

Corina Chiriac, despre alte vremuri în muzică

Corina Chiriac are multe despus despre muzica de ”atunci” și cea de acum. Artista susține că este foarte important să ai stilul tău. Mai mult, ea a explicat și cum se alegeau temele melodiilor cândva și cum se făceau textele.

„Vă dau un exemplu, pe vremea când erau foarte mari creatori de texte de muzică ușoară, texte…

Analizam ce subiecte sunt momentan în piață, ca să nu folosim același subiect, căci s-ar fi bătut cântecele între ele și oamenii de la radio nu puteau să difuzeze două despre vacanța de vară.

Sau dacă Mirabela Dauer, când era în succesul ei, cel mare cu fotoliul din odaie, ar fi fost exclus atunci să apară un al cântec despre canapeaua din odaie sau despre patul din odaie, biblioteca din odaie, categoric, nu, era exclus…„, a mai adăugat artista.

4 soliste din Epoca de Aur și complicata lor viață amoroasă. Ce mult au suferit din dragoste Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Dida Drăgan!

Artista, ajunsă la vârsta de 73 de ani, aare și un sfat pentru tinerii care fac muzică acum.

„Dacă există cinci artiști, care seamănă între ei, tu străduiește-te să fii diferit! Pentru că, dacă semeni… Ferească Dumnezeu să îi semene unei fete ochii cu ochii unei alte artiste sau vocea cu vocea unei alte artiste! Nu va avea succes dacă nu-și găsește drumul ei personal. E foarte mult de vorbit…”, a mai declarat artista.

Vezi și Angela Similea, apariție ravisantă la 76 de ani, alături de colegele Corina Chiriac, Stela Enache, Dida Drăgan și Marina Voica

Citește și:

Fiica lui Ilie Dumitrescu a absolvit liceul! Fotografii de milioane cu fostul fotbalist și fata sa! Știai că fostul fotbalist are 5 copii?

Mircea Badea, despre gelozie și nu numai: ”Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit!” Își verifică cei doi telefonul mobil?