Cea de-a doua ediție a evenimentului „Gala Femeilor Remarcabile” a avut loc pe 7 iunie, în Sala Tronului a Palatului Regal, în prezent Muzeul Național De Artă al României. Gala a premiat femei cu cariere remarcabile, din toate domeniile de activitate, iar printre premiante s-au numărat Irina Rimes, Malvina Cservenschi, Mioara Velicu, Rodica Popescu Bitănescu sau multipla campioană olimpică la canotaj, Elisabeta Lipă.

Andra și Cătălin Măruță, împreună și acasă, și la evenimente

De momentele artistice s-au ocupat Andra, care este și imaginea brandului de bijuterii care a organizat evenimentul, Elwira și Mihai Petre, Xenti și Andreea Runceanu. Gazdele evenimentului au fost Cătălin Măruță și Ilinca Vandici. Ca o paranteză, putem spune că soții Măruță au avut o seară extrem de profitabilă, reușind să completeze conturile familiei cu o sumă frumoasă, în doar câteva ore. Andra a strălucit pe scenă cu bijuterii cu diamante, de 60.000 de euro, iar Ilinca Vandici a purtat și ea piese exclusiviste, de 50.000 de euro.

oana-sarbu-anca-turcasiu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 30

Corina Chiriac, lecție de stil la 72 de ani. 30 de poze neretușate cu vedetele noastre

Corina Chiriac era considerată femeia cu cele mai mai frumoase picioare din București și o superbă rebelă pentru vremurile dificile din Epoca de Aur. Solista sfida cenzura și pe tovarășa Elena Ceaușescu, având apariţii periculos de sexy.

Corina Chiriac, care pe 26 octombrie 2021 a împlinit 72 de ani, interpreta şlagărelor ”Strada Speranţei!” şi ”O clipă de sinceritate”, făcea furori cu vestimentațiile pe care și le comanda la o croitorească particulară, iar româncele mergeau la croitorese cu poza Corinei în buzunar. Tot ea a fost prima artistă care a apărut într-o emisiune de televiziune cu o rochie decoltată și cu o fustă mai scurtă decât li se impunea interpretelor noastre în perioada lui Ceauşescu.

Corina Chiriac: „Am fost prima care a apărut la o emisiune de seară într-o rochie mai scurtă decât pământul”

”Eu am fost prima interpretă care a apărut la o emisiune de seară într-o rochie mai scurtă decât pământul. Era ceea ce se numeşte o rochie midi, până la jumătatea piciorului!”, a mărturisit Corina, într-un interviu pentru “Adevărul.

”E adevărat, pentru o rochie ca asta trebuie să ai picioare frumoase, pentru că altfel te deformează. Oricum, se considera o enormitate pe vremea aceea. Cum adică? Să se vadă picioarele unei artiste? Oau! Tudor Vornicu avea un stil aparent dur, dar era un fel de Clint Eastwood. Ţinea cu cei săraci şi oropsiţi. Eu am venit într-o zi la filmare şi am rugat regizorul să meargă şi să-i spună că vreau să apar cu o rochie mai scurtă decât era cutuma. Îi arătasem înainte un catalog cu rochii de cocktail, să vadă că se poate. Am aşteptat înfrigurată o oră până s-a făcut prima repetiţie, să văd dacă am voie să o port. Am primit un răspuns tipic pentru Vornicu: . A intrat şi apoi am creat un întreg curent. Astăzi lucurile astea pot părea ca de pe altă planetă”, a mai susținut îndrăgita artistă.

Citește și: Elena Gheorghe și sora ei, apariții de vis la o gală. Dar stați să o vedeți pe mama lor, frumoasa preoteasă Marioara Man Gheorghe! Cum s-au îmbrăcat și alte dive mondene

Citește și: Mămici elegante și emoționate: au plâns la serbările copiilor. Anna Lesko, Gabriela Cristea și Irina Fodor, imagini și mesaje de la „ultimul clopoțel”

.