Corina Chiriac a lansat recent o carte, o carte pe care o consideră un mesaj de încurajare pentru toată lumea. Fascinată de viața de apoi, artista s-a aplecat către studiul acestui domeniu, descoperind astfel că moartea nu ar fi un final, așa cum credem cu toții, ci doar o trecere în plan astral.

„Mesajul pe care am vrut să-l transmit prin cartea mea, pentru care am stat opt luni în casă să o scriu, și mă bucur că s-a publicat, e un mesaj prin care încurajez pe toată lumea să creadă în Dumnezeu și să înțeleagă că bunul Dumnezeu ne-a dat și nouă o viață veșnică.

Sunt convinsă că există viață veșnică, fapt documentat de personalități mari. Sunt conferințe despre faptul că moartea e doar o trecere într-un plan astral, în care continua să trăiască cei care nu mai sunt printre noi.

Avem și noi o speranță că ne vom revedea cu cei dragi”, a spus Corina Chiriac pentru CANCAN.RO.

Teoria artistei despre moarte

Mai mult, artista spune că a studiat în profunzime aceste fenomene. A fost impresionată mai ales de o carte cu poveștile celor care și-au revenit din moarte clinică și spune că mărturiile acelor persoane descriau același scenariu.

„Există peste 300 de mărturii de la oameni readuși la viață, culese de doctorul Raymond în cartea sa, pe care am citit-o, care povesteau cum au trecut printr-un tunel, iar acea lumină i-a condus într-un alt plan astral, unde s-au întâlnit cu rudele plecate. Mie mi se pare fascinant.

Unii au stat în comă un timp uriaș, în care i-a ținut în viață niște aparate. Iar când s-au trezit au povestit lucruri interesante.

Se pare că nu-i chiar așa, că atunci când mori te duci în iad. Nimeni nu se bucură însă să părăsească viața, dar faptul că nu există un final și gata și te poți revedea cu cei plecați mă bucură. Important e că toți continuăm în altă parte”, mai spune cântăreața.

Corina Chiriac și părinții euSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Convorbire cu mama plecată

Artista a relatat și un episod tulburător, când și-a visat mama și a avut o conversație extrem de reală cu aceasta.

„Am visat că vorbeam cu mama la telefon și-mi spunea că a primit o anumită pomană pe care i-am dat-o când a plecat în lumea de dincolo.

A fost un vis care m-a impresionat, pentru că se făcea că vorbesc cu mama la un telefon fix, la fel ca cel pe are-l avea ea acasă. Dar ce a fost extrardinar că memoria mea a reprodus exact vocea mamei care plecase. Era după o pomană importantă.

M-am culcat oarecum bucuroasă că i-am făcut acea pomenire deosebită. M-am trezit foarte impresionată, nu atât că am comunicat cu ea, ci că avea aceeași voce. Ea se afla într-un plan astral.

Noi stăteam mult timp împreună. Mama a fost bine îngrijită, până în ultima clipă”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Vezi și Miracolul din viața Corinei Chiriac. Întâmplarea de la Ierusalim care a făcut-o să creadă în Dumnezeu: „De atunci, nimic nu mă mai poate clinti”

Citește și:

15 curiozități despre Tom Cruise. A vrut să se facă preot, nu a știut să citească bine până la vârsta maturității, are trei căsnicii la activ și nu și-a mai văzut fiica de 10 ani

Răzvan Simion și Daliana Răducan se căsătoresc! „Totul este stabilit”. Când e nunta