Pagina de Instagram a Corinei Caragea (39 de ani) arată ca un pliant turistic, iar în timp ce multe femei colecționează genți și pantofi, ea adună amintiri din destinații superbe. Zilele acestea, prezentatoarea știrilor din Sport de la PRO TV a publicat un filmuleț pe Instagram și pe Tik Tok, care cuprinde toate destinațiile bifate împreună cu iubitul ei, în cele trei luni de vară care tocmai s-au încheiat.

Corina Caragea și iubitul ei. Foto: Ciao!

„My crazy summer in seconds (n.r. vara mea nebună în secunde)”, scrie Corina, pe rețelele sociale, în dreptul imaginilor video, în care apare și iubitul ei. Însă nu cu fața, ci participând, „din umbră”, la jocul Corinei de pe Tik Tok. Caraibe, Madrid, Helsinki, Barcelona și Cluj sunt destinațiile în care Corina și iubitul ei s-au răsfățat. La Helsinki (Finlanda), Corina a văzut pe viu Supercupa Europei, disputată de Real Madrid – Eintracht Frankfurt (2-0), iar la Cluj a fost special pentru UNTOLD.

Corina Caragea, ironică: „Eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos”

Tocmai pentru că e văzută atât de des călătorind, cârcotașii au început să o întrebe, pe Facebook, cum își permite atâtea vacanțe. Știrista de la PRO TV a ales să răspundă la răutăți, cu ironii. „Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani. Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva”, a declarat Corina Caragea într-un interviu pentru EGO.ro.

Citește și: Prin ce întâmplări nepăcute a trecut Corina Caragea în vacanțele ei. ”Am murit de foame căci totul era închis”

Citește și: Ce soră frumoasă are Corina Caragea!