Pagina de Instagram a Corinei Caragea arată ca un pliant turistic. Frumoasa cu păr ca abanosul a văzut multe la viața ei, iar călătoriile sunt marea ei pasiune. Tocmai de aceea, cârcotașii au început să o întrebe cum își permite să călătorească atât. Știrista de la PRO TV a ales să răspundă la răutăți, cu ironii.

Corina Caragea, despre destinația la care visează să ajungă

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani. Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva”, a declarat Corina Caragea într-un interviu pentru EGO.ro.

corina-caragea-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Și faptul că a ales să fie discretă cu viața ei privată a iscat tot felul de comentarii și de speculații, însă vedeta a trecut, peste toate, cu fruntea sus. De mai multți ani, ea are o relație cu Robert Pongracz, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Și, deși pare că a vizitat cam toată lumea, Corina mai are câteva destinații pe lista ei, unele dintre ele destul de complicate din punct de vedere financiar. Dar nu abandonează ideea de ajunge, într- bună zi, acolo.

„Destinația la care visez dintotdeauna este Bora Bora și niciodată nu e momentul potrivit. Financiar este un efort foarte mare, dar este și foarte departe. Traversezi așa cam toată Planeta și trebuie să faci mult timp economii. Dar sper ca într-o zi să ajung. Mi se pare Paradisul pe Pământ”, a mai povestit bruneta pentru EGO.ro.

Citește și: Prin ce întâmplări nepăcute a trecut Corina Caragea în vacanțele ei. ”Am murit de foame căci totul era închis”

Citește și: Ce soră frumoasă are Corina Caragea!