Frumoasa prezentatoare Corina Caragea a descoperit toate fețele Bangkok-ului, dar s-a și relaxat pe două dintre cele mai frumoase insule din paradisul thailandez, revenind la pupitrul știrilor din sport plină de energie și cu un tonus perfect.

“Am sărbătorit Anul Nou, dar și 33 de ani, la… 33 de grade. După petrecerea de ziua mea la ultimul etaj al unei clădiri zgârie-nori din Bangkok, un oraș ca un mozaic: viu, colorat, exotic și haotic, m-am relaxat pe două dintre insulele Thailandei, Koh Samui și Koh Phangan. Cea din urmă este preferata mea, mai puțin comercială, sălbatică, având încă farmecul autentic, păstrat în ciuda valurilor de turiști.

M-am bucurat de plaje cu nisip fin, ape turcoaz, elefanți, cascade spectaculoase, maimuțe, crocodili, snorkeling, caiac etc. Am ales să hrănesc și să admir elefanții și nu să mă plimb pe ei, iar apoi cu barca am ajuns la Parcul Național Ang Thong, un mănunchi de 40 de insule sălbatice care îți taie răsuflarea, un colier prețios de smarald la gâtul Thailandei. Thailandezii știu să facă bani din orice, să ți-i scoată din buzunar de bună voie, dar și să se joace cu simțurile tale. De la masajul senzațional până la mâncarea la care salivez și acum doar amintindu-mi.”, a spus Corina despre incredibila vacanță în Thailanda.

Credit foto: Pro Tv (arhiva personală)

Corina Caragea

Credit foto: Pro Tv