”Primul tort pentru micul L. 28 de săptămâni”, a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul unei imagini în care, chiar dacă apare un tort apetisant învelit în frișcă și tapetat cu fructe, ”personajul principal” este burtica de gravidă a Corinei.

Este prima imagine de acest fel pe care o fac publică cei doi, de când și-au recunoscut relația, semn că Reghe și Corina au început să se gândească mai mult la faptul că vor deveni părinți în curând, decât la scandalul din jurul divorțului antrenorului de Anamaria Prodan.

Cum Reghe a pus și inițiala L. în mesaj, ne putem gândi că și numele celui de-al treilea copil al antrenorului va începe cu această literă, la fel ca în cazul celorlalți doi băieți.

Laurențiu Reghecampf mai are doi copii din două mariaje diferite

Bebelușul care urmează să se nască în câteva săptămâni va fi cel de-al treilea băiat al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul în vârstă de 46 de ani mai are un fiu, Luca, în vârstă de 21 de ani, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, și un fiu din căsnicia cu Anamaria Prodan, Laurențiu Rgehecampf Junior (13 ani).

Recent, la podcastul lui Cătălin Măruță, Reghe a declarat că vrea să lase în urmă această perioadă complicată și să se concentreze pe lucrurile frumoase din viața lui.

„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit, cu respect pentru cei pe care îi iubesc și fără prea multe griji pentru ceea ce spun alții.

M-am simțit dator, după ce am fost atacat, să dau niște răspunsuri. Îi mulțumesc lui Cătălin Măruță că m-a ascultat, așa cum și pe fosta mea soție a ascultat-o când a vrut să vorbească despre divorț.

Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere. Eu merg înainte, iar trecutul este trecut. Îmi asum tot ce a fost și sunt nerăbdător să trăiesc ceea ce urmează”, a transmis Laurențiu Reghecampf. 

Reghe: “Am avut o fetiţă…”

Acum e fericit, dar la începutul vieții de adult a trecut printr-o traumă majoră. Totul se întâmpla în timpul primei căsătorii, cu Mariana, de care a divorțat pentru Anamaria Prodan. La momentul respectiv cei doi soți și-au condus copilul pe ultimul drum.

Actualul antrenor al Universității Craiova și-a pierdut fiica, aceasta fiind răpusă de o boală necruțătoare, la doar un an și două luni: “Am avut o fetiţă, a fost un moment dificil din viaţa mea. A fost primul copil pe care l-am avut cu Mariana.

Aveam 8 luni când am aflat că trebuie să o operăm. Am dus-o la Cluj, am operat-o. Operaţia a reuşit, apoi a trebuit să stea deschisă 24 de ore, pentru că aşa e procedura, şi nu a rezistatAşa am pierdut-o.

După 5 ani de zile a venit Luca. A fost o perioadă grea, dar apoi am semnat în Germania şi ea a venit cu mine”, a spus Laurenţiu Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruţă.

Vezi și Ce se întâmplă în aceste momente cu mama lui Reghecampf. Antrenorul face mărturisiri dureroase. Ascunde și o mare traumă în trecut

Citește și:

„Ce bucurie pe capul meu!” Romică Țociu, vești de ultimă oră despre nepotul său care înghițise două bile magnetice

Ea are 30 de ani, el are 81 și trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Ce spune artista?