Aceasta a postat tortul aniversar, pe care scrie citeț ”1+1=4”, un mesaj care nu prea lasă loc de dubii. Lângă tort se află fructul dragostei lor, Liam.

„La mulți ani celui mai important om din lume pentru mine! Ești eroul meu și vei fi mereu, tati! #bigbrother #mamalovesyou”, a scris Corina Caciuc în dreptul pozei cu tortul.

fotografia-postata-de-corinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Chiar hastagul ”bigbrother” sugerează fără dubii faptul că micuțul Liam va fi frate mai mare. Pentru încă un băiețel sau pentru o fetiță!

Reacția antrenorului a venit imediat: ”Va iubesc mult ❤️😘”

”Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii!”, ”Să înțeleg că mai vine un bebe?”, ”Felicitări! Să vă bucurați mereu! E absolut minunat!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au transmis fanii celor doi.

Toată lumea aștepta sarcina!

umva, fanii se așteptau la această veste. În luna mai a acestui an, cuplul s-a pozat în Azerbaidjan, iar atunci fanii i-au întrebat pe cei doi dacă nu cumva e și o fetiță pe drum.

Laurențiu Reghecampf a publicat pe Instagram două imagini în care apare alături de iubită și de fiu, iar fanii au fost curioși să afle dacă nu cumva Corina este din nou gravidă. Poziția în care stătea și tricoul mai larg au creat impresia că ar fi însărcinată.

„Vine și o fetiță?”, a întrebat un fan. „Ce frumusețe va fi, ca băiețelul și ca ei. Doamne ajută, tot ce își doresc”, a completat un alt internaut. „Al doilea bebe pe drum?” Mami are burtică de bebe? Să fie sănătoasă, că frumoasă și scumpă este”, a mai întrebat cineva. 

Niciunul dintre cei doi nu a comentat nimic atunci.

Fiul celor doi a împlinit un an

În urmă cu un an, cei doi au devenit, oficial, o familie, când fiul lor, Liam, a venit pe lume. 

Micuțul și-a sărbătorit ziua de naștere în luna mai din acest an, iar Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au organizat un eveniment impresionant, de care cu siguranță își vor aminti cu drag peste mulți ani.

Laurențiu Reghecampf are trei băieți

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan.

Vezi și Fiul Anamariei Prodan a împlinit 15 ani și e copia fidelă a lui Reghe: „Tu ești toată viața mea”. Cât de frumos s-a făcut adolescentul Bebeto!

Citește și:

Narcisa Suciu a vorbit despre triunghiul conjugal din tinerețea ei. „Dacă lucrurile nu trebuiau să se întâmple așa, nu s-ar fi născut Daria”

Fratele lui Mihai Trăistariu, dat pe mâna Poliției, după ce a hărțuit o femeie pe stradă: „El e virgin cred”