Corina Caciuc a născut

Astăzi dimineață a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf. La două ore după acea postare, Reghe a revenit cu vestea așteptată de toată lumea. Corina Caciuc a născut, iar micuțul este sănătos. Antrenorul Craiovei a publicat și prima poză cu bebelușul, pe care îl ține strâns, la piept, extrem de protector.

laurentiu-reghecampf2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum îl va chema pe băiețelul lui Reghe

În postarea de pe Instagram, Laurențiu Reghecampf spune și numele pe care îl va purta fiul lui și al Corinei. Liam este un nume rar în România, este de origine irlandeză și înseamnă „puternic”, „neînfricat”. Toți cei trei băieți ai lui Laurențiu au nume cu inițiala L.

Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Antrenorul Craiovei a mai avut și o fetiță, care a decedat însă la un anișor, din cauza unei malformații la inimă. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu.

Citește și: Sarah Dumitrescu, mesaj dur pentru la Laurenţiu Reghecampf: „Te faci din ce în ce mai mult de râs…”

Citește și: Dan Alexa a rupt tăcerea despre Anamaria Prodan. Ce a spus despre sexy impresă și despre divorțul ei de Reghe