Potrivit vedetei, care nu mai formează un cuplu cu tatăl copilului ei, Wissam Al Mana, Eissa a învățat-o ce înseamnă ”pacea” și că ”iubirea este nelimitată”.

”Zi după zi și noapte după noapte, să-mi țin copilul în brațe înseamnă pace. Sunt binecuvântată. În acele momente, totul e așa cum trebuie în lume”, a declarat sora lui Michael Jackson.

La peste 50 de ani, vedeta susține că a învățat pentru prima oară că iubirea poate fi și mai puternică, și mai mare, nelimitată. ”Mi-a arătat că iubirea, indiferent cât de profund ai simțit aceasă emoție, poate deveni oricând și mai puternică. Iubirea nu are limite”.

Janet Jackson si fiul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Apoi, Janet spune că pentru prima oară a învățat ce înseamnă să ai grijă de altcineva. ”Pentru cineva ca mine, crescut în show-bizz, unde propria persoană e întotdeauna o prioritate, realizez cât sunt de norocoasă să fiu preocupată, în primul rând, de bunăstarea altcuiva”, a mai destăinuit vedeta.

Atrista a povestit și ce muzică preferă micuțul ei de un an și patru luni: Bruno Mars. Potrivit lui Janet, e primul atrist la care Eissa a reacționat. Asta, chiar dacă în timpul sarcinii și după naștere a ascultat jazz brazilian, muzica pe care întotdeauna s-a relaxat.

Foto: Hepta

Vezi și Cum a reușit Janet Jackson să slăbească 30 de kilograme. Iată ce mănâncă în fiecare zi

Citește și: