Fiul său, Johnny, care a fost diagnosticat cu o formă rară de leucemie în 2015, când avea numai 21 de luni, are din nou probleme. Deși fusese declarat vindecat, cancerul s-a întors.

Micuțul a reluat tratamentul, iar luni va fi internat din nou în spital, a anunțat tatăl său. El și partenera sa, Shaunyl Benson, mai au un fiu de 10 luni, Xristos Yanni.

 

View this post on Instagram

 

All my love to you my beautiful family. Miss you❤️ @shaunylbenson #Tourlife

A post shared by Criss Angel (@crissangel) on

În acest weekend, chiar înainte de tratamentul lui Johnny, familia va merge la Disney și la parcul tematic Universal Studios.

”Aș prefera să fiu eu bolnav în locul lui”

La prima rundă de tratament, deși era optimist, magicianul și iluzionistul recunoștea că starea copilului era mult afectată de steroizi. ”Johnny este un copil fericit, amuzant, iubitor, dar tratamentul cu steroizi îi afectează profund stările”, declara el atunci. ”E greu de privit, dar știm că nu acesta e Johnny al nostru. Sunt doar steroizii”, mai spunea el atunci.

Tot atunci mai spunea că, dacă ar putea, ar lua el locul fiului său, să fie el bolnav în locul lui Johnny. ”Fiul meu ar trebui să trăiască mai mult ca mine. Aș prefera să fiu eu bolnav în locul lui.

Vreau ca viitorul lui Johnny să fie lung și fericit. Acest copil este un bulgăre de iubire. E cea mai adevărată formă de magie”, mai spunea iluzionistul.

Vezi și Celebrul om de televiziune a împlinit 86 de ani, dar nu se lasă! A avut de 2 ori cancer, accident cerebral, infarct, a stat în comă, a fost operat pe inimă…

Citește și: