„Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc. S-a procedat absolut corect fiindcă era necesar de clarificat în ce stare se află nou născutul și instituția noastră este unica instituție care tratează acești copii”, a spus directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.

Cu toatea cestea, copilul urmează să fie  transferat la Centrul de Plasament și Reabilitare din Chișinău unde se va afla cel mult 45 de zile. În tot acest timp, direcția municipală pentru drepturile copilului urmează să decidă dacă fetița poate rămâne sub tutela rudelor.

Citește și: Regina, apariție de senzație la Săptămâna Modei de la Londra! Arată uluitor la 91 de ani

Actrița din „Las Fierbinți”, umilită de statul român înainte să fie ucisă de soțul ei. Ce a pățit în România și cum i-a schimbat viața acest lucru

 

Copilul nu are nici certificat de naștere

” Ne-a relatat și ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naștere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naștere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naștere”, a spus Direcţia pentru Protecția Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Ştefăneţ, pentru Publika.md.

Anastasia Cecati era o persoană cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”. Anastasia Cecati a ocupat locul secund în concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre cum ar fi GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”. Aceasta a fost înjunghiată mortal, în zona gâtului, de soțul ei, Alexei Mitachi, un renumit medic stomatolog, care ulterior s-a sinucis.

Citește și: