De altfel, Meghan nu a fost de acord ca acesta să participe nici la nunta sa, relațiile dintre ea și tatăl ei nu doar răcindu-se, ci blocându-se total. Thomas Markle susține că a încercat de mai multe ori să ia legătura cu fiica sa, dar fără succes.

Însă un biograf regal, Andrew Morton, susține în cartea sa ”Meghan: A Hollywood Princess”, că a fost o vreme când Thomas și fiica sa erau foarte apropiați.

În adolescență, tatăl ei a fost cel care a avut grijă de ea

Thomas și Doria, mama lui Meghan, s-au despărțit când Meghan abia învăța să meargă, divorțând cinci ani mai târziu. La început, Meghan a stat cu mama ei, pe tatăl său văzându-l doar în weekend. Însă în adolescență, Meghan a locuit cu tatăl său, frecventând un liceu de fete din Los Angeles.

Fotograful John Dlugokecki, cel care făcea poze elevelor din liceu, a povestit că pe Meghan a văzut-o doar cu tatăl său, niciodată cu mama.

De altfel, colegele și profesorii lui Meghan nici nu au știut, multă vreme, că Meghan avea mamă de culoare. Toți credeau că are origini caucaziene, văzându-l doar pe tatăl său.

Potrivit profesorilor lui Meghan, tatăl ei era generos și modest. Toată lumea credea despre el că era un tată care își creștea singur fata și care făcea ce putea mai bine pentru asta.

Cum era specialist în lumini, câștigând și un Emmy, tatăl lui Meghan era invitat să fie director tehnic ori de câte ori se punea în scenă câte o piesă, la liceu. Iar când repetițiile durau mai mult, el mergea și le cumpăra tot timpul fetelor de mâncare, își amintesc profesorii.

Vezi și Tatăl lui Meghan Markle minte cu nerușinare! Fiica lui i-a scris. Poate oricând să ia legătura cu ea, dar nu vrea. Preferă să facă circ

Citește și: