În plus, nu-și neglijează munca, ea fiind actriță, om de televiziune și chiar chef.

Ajunsă la vârsta de 45 de ani, actrița, mai cunoscută însă după personajele sale din Beverly Hills 90210, și din Saved by the bell, începe perioada care îi place cel mai mult din tot anul.

Sezonul Sărbătorilor de iarnă este cel în care își poate implica familia în cât mai multe activități comune. Mamă a unei fetițe de 9 ani, Harper Renn, cele două vor găti o grămadă de bunătăți împreună în perioada următoare.

Cu cel mic, Holt Fisher, de 4 ani, dar și cu sora sa, vor face, ca în fiecare an, decorațiuni de Crăciun pentru întreaga casă. Vedeta spune că nu cumpără nicio decorațiune de Crciun, preferând să facă totul în casă, împreună cu copiii ei.

o familie superbaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Iar anul acesta Tiffany are mult de muncă, pentru că familia soțului ei, actorul Brady Smith, va zbura din Texas până în Los Angeles, pentru a petrece sărbătorile în casa lor din Los Angeles.

Vorbind despre casa sa, actrița a dezvăluit că nu e una modernă, minimalistă, așa cum poate te-ai aștepta de la o vedetă, ci mai degrabă o casă veche, tradițională.

Printre atâtea preocupări, actrița și soțul ei în vârstă de 47 de ani au găsit vreme, anul trecut, să lanseze pe piață și o carte pentru copii.

Vezi și Galerie:Îl știi din ”Salvați de clopoțel” și tocmai a devenit tată a treia oară! Ce mândrețe de băiat are Mario Lopez!

Citește și: