Legat de vârsta sa, artistul e împăcat. ”Fac 52 de ani. Aşa şi? Hai să ne bucurăm acuma. Fiecare vârstă are frumuseţea ei”, a declarat el, pentru OK! TV.

Despre Ștefan

Artistul a povestit despre cei trei copii ai săi, pe care îi are cu trei femei diferite. Despre cel dintâi născut, Ștefan, care îi calcă pe urme, cântărețul spune. „Fiu-miu, Ştefan, are 17 ani, vrea să se facă actor. E frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta!

Are o sensibilitate şi un bun-simţ, pictează frumos. Sfatul meu pentru el a fost ăsta: – Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, doreşte-ţi să fii actor, nu vedetă! – E o mare diferenţă! (…)

Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde”, a declarat el.

Despre Violeta

Cât despre Violeta, rezultată din mariajul cu Andreea Marin, și acesta comunică la fel, tot când simte ea nevoia. ”Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă”, a spus el.

”Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel. Vin mereu la concertele mele, dar eu vreau să meargă să vadă tot felul de spectacole, tot felul de artişti şi tot felul de trupe, ca să-şi îmbogăţească şi să aleagă.

Uneori vreau să-i iau cu mine în turneu. Lui Ştefan i-am şi propus: – Te iau în turneu, te ocupi de ceva, te plătesc ca să înveţi ce înseamnă, dar te ocupi de ceva: fie eşti manager de trupă, te ocupi să-i cazezi, să-i duci de colo colo, adică să înveţi să faci nişte lucruri – „, a mai spus el.

Legat de mezinul Alexandru, născut în urmă cu patru luni de actuala lui soție, Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică mărturisește că a fost o surpriză totală. „Am noroc cu ăsta micul, cu Alexandru, adică e un copil super normal, evident că mai plânge din când în când, dar nu-l simţi.

Despre Alexandru

Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”.

Vezi și Fiul lui Ștefan Bănică are deja 16 ani și calcă pe urmele tatălui din toate punctele de vedere | GALERIE FOTO

Citește și: