Prince Michael, acum în vârstă de 22 de ani, Paris, 21 de ani, şi Blanket, care mai nou își spune Bigi, de 17 ani, poartă rămăşiţele tatălui lor încastrate în bijuterii de forma unor inimi sfărmate.

Despre Michael Jackson se știe că a fost înmormântat într-un sicriu aurit, depus într-o criptă din Marele Mausoleu din Parcul Forest Lawn Memorial din California. Însă după funeralii au apărut voci care susţin că mama artistului ar fi incinerat trupul său pentru a descuraja jefuitorii de morminte.

Familia a insistat să se păstreze şi mormântul din Forest Lawn, pentru că multe vedete de la Hollywood sunt îngropate acolo.

O parte din cenușa artistului a fost împrăștiată peste Neverland, iar restul e purtată lângă inimă de cei trei copii ai săi, care astfel se simt vegheați mereu.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Acesta a și fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. Între timp, și-a ispășit pedeapsa, fiind eliberat.

Vezi și Până la urmă Michael Jackson și Lisa Marie au făcut sau nu sex? Cum păcălea muzicianul anturajul

Citeşte și: Ce trebuie să știi despre incinerarea umană

Citește și: