Duminică, Mariah, în vârstă de 47 de ani, a mers cu unul dintre copiii ei, Morrocan, la bowling, postând pe Instagram o fotografie de la ieșirea cu acesta.

 

Îmbrăcată sport, cu blugi, geacă de piele, fes roșu, însă cu cizme cu toc, ca întotdeauna, vedeta a fost numai zâmbet. Morrocan, însă, pare îmbrăcat în pijamale. Oricum, localul unde cei doi au jucat bowling a fost închis, astfel încât nimeni să nu o deranjeze pe divă.

Mariah Carey bowling MorrocanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

 

Chiar dacă s-a despărțit de Nick Cannon, cel care i-a fost soț timp de opt ani și cu care are gemenii Morrocan și Monroe, de 6 ani, Mariah s-a reunit weekend-ul trecut cu acesta, pentru a-i duce pe copii la un muzeu spațial.

 

În prezent, cântăreața formează un cuplu cu mai tânărul ei dansator Bryan Tanaka. Pare că trece printr-o perioadă foarte fericită, arătând și mai bine decât niciodată.

Vezi și Se întâmplă și la case mai mari. Mariah Carey are probleme financiare. Artista a fost umilită într-un magazin de fițe

Citește și:

Shakira, în vizorul autorităților! Riscă să facă doi ani la închisoare

De la Piatra Neamț la Monaco și apoi în Beverly Hills. Mihaela Rădulescu a defilat pe covorul roșu, în SUA, alături de vedete de primă mână, ca Nicole Kidman sau Halle Berry|GALERIE FOTO