Prinţii George (9 ani) și Louis (4 ani) şi Prinţesa Charlotte (7 ani) vor merge acum la şcoala privată Lambrook, după ce familia şi-a mutat reşedinţa de la Palatul Kensington din Londra, într-o casă nouă pe moşia Castelului Windsor. Miercuri, 7 septembrie, micuții au mers să se acomodeze și să-l cunoască pe directorul instituției, iar azi, 8 septembrie, au început oficial cursurile.

Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis Start at Lambrook SchoolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William, adorabili în prima zi de școală

Imaginile publicate de biroul lui William sunt absolut adorabile. Kate îi ține de mână pe cei doi băieței, iar William merge alături de prințesa lui, Charlotte. „Mă bucur să vă avem alături de noi”, le-a spus directorul Jonathan Perry, scrie The Sun. Când i-a întrebat dacă sunt încântaţi şi aşteaptă cu nerăbdare să ajungă la şcoală, ei au dat din cap și au răspuns „da”. „O mulţime de întrebări”, a spus William, râzând. Ducesa de Cambridge a purtat cel mai important accesoriu al ei, zâmbetul, dar și rochia a fost de efect. În culoarea ciocolatei, cu buline albe, ținuta a fost foarte potrivită pentru curtea școlii.

Palatul Kensington a anunţat luna trecută că cei trei copii vor începe şcoala unde taxele anuale costă până la 21.000 de lire sterline (24.803 dolari) per elev. Ducele şi Ducesa de Cambridge s-au mutat la Adelaide Cottage, o proprietate cu patru dormitoare, la mică distanţă de Castelul Windsor, unde regina în vârstă de 96 de ani îşi petrece cea mai mare parte a timpului.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele mămici în prima zi de școală. Elena Băsescu, Anca Serea, Anna Lesko și Simona Pătruleasa, elegante și feminine

Citește și: (GALERIE FOTO) Năzbâtiile prințului Louis fac deliciul presei din întreaga lume. La doar 4 ani, mezinul ducilor de Cambridge a atras toate privirile în timpul spectacolului dedicat Jubileului de Platină