Așa cum a declarat de curând în podcastul realizat de Nasrin Ameri, Cristi Borcea a făcut tot posibilul ca femeile din viața lui să aibă o relație plină de armonie, iar copiii să se bucure unii de ceilalți. Sunt 9 frați în total, căci atâția copii are Cristi Borcea din relațiile cu 4 femei.

Cristi Borcea a explicat de ce a făcut tot posibilul ca femeile cu care a făcut copii să ajungă să se înțeleagă atât de bine, să nu existe gelozii și rivalități. S-a gândit în primul rând la copii și la liniștea lor.

“Am avut interesul să fiu cât mai bine cu ele, să crească toți copiii într-un mediu civilizat, normal, și să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt foarte bine, eu sunt bine”, a povestit Cristi Borcea în cadrul podcastului.

Valentina Pelinel și fiul ei, în America. Foto: Instagram

Cristi Borcea: “Valentina vine cu o energie pozitivă extraordinară”

Borcea a povestit și cât de bine se înțeleg frățiorii, cărora le asigură mereu posibilitatea să se întâlnească. Fie la Olimp, la hotelul pe care îl dețin, fie în Miami, acolo unde locuiește Alina Vidican cu cei doi copii, fie acasă la Borcea și la Pelinel, în Pipera. În momentul de față, familia Borcea-Pelinel se află la Miami, iar fostul fotomodel a publicat deja câteva imagini, pe Instagram. Valentina apare în poze alături de Milan și se declară încântată de tot ce a găsit acolo: „Nu este nevoie de nici un filtru pentru această priveliște minunată”, spune ea.

Valentina Pelinel și Milan, în America. Foto: Instagram

“Acum îmi văd de familie, de copii, sunt un om care a muncit enorm, care a trecut prin toate fazele și etapele vieții, dar care a lăsat ceva în urmă peste tot pe unde a trecut. Nu aș schimba nimic din viața mea. Toate perioadele au fost frumoase, am 9 copii de care sunt mândru. Copiii sunt cea mai mare realizare a mea. Copiii și Valentina sunt cele mai mari realizări ale mele.

Valentina vine cu o energie pozitivă extraordinară, iar copiii se iubesc toți și se înțeleg extraordinar de bine. E bataie pe Milan. Alex (n.r. fiul pe care îl are cu Alina Vidican) îmi spune: «Dar e fratele meu». Gloria îmi zice: «Tati, nu mă lasă să mă joc cu Milan». Melissa stă cu ei, Carolyn, deci toti. Patrick a stat și el o lună de zile la ei (n.r. în America)”.

cristi-borcea-feteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Pe 3 dintre ele le-a dus și la altar

Fostul boss de la Dinamo a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (23 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (19 ani). În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. 

Pe prima a luat-o de soţie şi i-a făcut doi copii: pe George Alexandru (9 ani) şi pe Gloria (7 ani). Pentru avocata Dana Voiculescu a fost doar amant şi din iubirea lor a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 15 ani. Ulterior, cu Valentina a mai făcut 3 copii, Milan Cristian (6 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 3 ani.

Citește și: Cristi Boureanu, adevărul gol-goluț. Cum și de ce i-a furat-o Borcea pe Valentina Pelinel: “Cristi are calitatea aia minunată…”

Citește și: Cristian Boureanu, dezvăluiri incredibile despre Borcea și Pelinel: „Am aflat mai târziu că ei de prin 2011…”