Analia Selis are doi copii superbi, pe Tiago (11 ani) și pe delicata Noa, care a împlinit 12 ani pe 3 ianuarie. Fetița și-a depășit mama în înălțime și se vede din poze că i-a moștenit ochii jucăuși și zâmbetul senin. Dar mămica lor a scris pe Facebook nu despre cât de frumoși sunt, ci despre cât de silitori și talentați sunt copiii ei.

Ambii fac muzică la cel mai înalt nivel și au toate șansele să devină artiști, doar au pe cine moșteni. Despre Analia știm că are o voce superbă, iar tatăl lor, Răzvan Suma, este unul dintre cei mai talentați violonceliști din România, al cărui talent a depășit granițele țării. Iată că fiul lui a ales să studieze același instrument muzical.

analia-selis-razban-suma-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce copii talentați au Analia Selis și Răzvan Suma!

„Noa și Tiago, sfârșit de an școlar. Noa (12 ani): Olimpiada București (Chitară locul II), Marele Premiu (Chitară locul I), Concurs Scherzo (Chitară locul I special), printre alte premii la chitară anul acesta. Fantastică vocalistă (mult mai bună decât mine la vârsta ei!) și o surpriză pentru mine să o văd cât de talentată și bună este la dans! O artistă, un talent clar, frumoasă și un suflet bun.

Tiago (11 ani): Olimpiada Națională (violoncel locul II), Marele Premiu (violoncel locul I), concurs Iosif Sava (violoncel locul I CU EXCELENȚĂ), printre alte premii anul acesta la violoncel. Fotbalist profesionist (mijlocaș dreapta se pare, la clubul Champion din București), legitimat, pasionat și talentat. O combinație fantastică între sensibilitatea muzicală și terenul de fotbal cu băieți, și un suflet bun. Dar sunt, mai ales, niște copii curați și buni.

Meritul este al lor, ghidați de profesorii/antrenorii lor fără de care nu ar fi fost posibil să ajungă atât de fantastici. Eu sunt plină de sentimente frumoase, fericită să fiu mama lor. Iar drumul prin viață alături de ei, mereu de mână, pas cu pas, este o aventură fantastică. Vă las două fotografii recente. Noa și Tiago, doar iubire. Perfecto y puro amor”, este mesajul plin de emoție al Analiei Selis.

Analia Selis, tot singură și la 3 ani de la divorț

Analia Selis a avut puterea să se reinventeze și profesional (cântă tango), și ca femeie. Analia Selis (45 de ani) și Răzvan Suma (45 de ani) s-au despărțit în decembrie 2019, iar divorțul s-a pronunțat în aprilie 2020. Nu îi mai leagă decât amintirile și cei doi copii superbi, Noa și Tiago. De dragul lor au păstrat o relație decentă. Analia este tot singură și nu se mai gândește la măritiș.

„A fost foarte grea ruptura, pentru că eram foarte obișnuiți să facem totul împreună. Dar a fost o relație toxică. Nu-mi plăceau foarte multe lucruri, dar nu am spus. Acum, în sfârșit, sunt sinceră. Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată, declara Analia Selis anul trecut, în emisiunea „Oameni” de la Canal 33.

Citește și: Daria Crișan, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan, mesaj emoționant la absolvire. Cât de frumoasă a fost la festivitate!

Citește și: Fiica cea mare a Ancăi Serea a împlinit 16 ani și parcă sunt surori gemene. Adrian Sînă i-a lăsat un mesaj superb: „Ești un icon!”

și: Analia Selis a fost distrusă când soțul ei a plecat de acasă, dar acum zâmbește din nou. Cum arată noua viață a îndrăgitei soliste

Citește și: Andreea Perju spune totul despre divorț: „Eu am luat decizia”