Singurul lucru pe care cei șase copii ai cuplului și-l doresc de Crăciun nu poate fi cumpărat de la magazine. Potrivit revistei americane Hollywood Life, Maddox( 16 ani), Pax ( 13 ani) , Zahara ( 12 ani), Shiloh (11 ani) și gemenii Vivienne și Knox( 9 ani) își doresc toți ca măcar de Crăciun să formeze o familie ca pe vremuri și să petreacă Crăciunul împreună cu mama și tatăl lor, deși Angelina vrea să plece cu ei din țară.

Citește și: Ozana Barabancea arată incredibil după ce a slăbit 40 de kilograme, însă nu are de gând să se oprească aici, deși trece prin momente dificile: „Zilele trecute era să mor”

Angelina voia să-i ducă în Cambodgia

„Ea voia să plece cu ei în Cambodgia și să petreacă sărbătorile acolo. Dar Brad vrea să-și petreacă și el sărbătorile alături de copiii lui, așa că a implorat-o pe Angelina să rămână în Los Angeles”, a spus o sursă. Deși, inițial s-a opus, copiii au luat atitudine și au făcut-o să înțeleagă că își doresc foarte tare să-și petreacă  sărbătorile și cu tatăl lor.

„Urăsc să se gândească că el va petrece sărbătorile singur, așa că se pare că Angelina va renunța la planul ei și va rămâne în Los Angeles”, a mai spus sursa. Actrița a fost de acord să rămână, însă nu și să facă sărbătorile cu Brad, ci doar să-i împartă pe copii. Cum locuiesc foarte aproape unul de celălalt, copiii vor petrece Ajunul și dimineața de Crăciun cu mama lor, iar apoi vor pleca la tatăl lor pentru câteva ore, urmând apoi să se întoarcă la cină la Angelina, potrivit revistei menționate. „Copiii și-ar dori din tot sufletul să–și petreacă Crăciunul împreună cu cei doi copii,  însă acest lucru nu reprezintă încă o opțiune”, a mai spus sursa, precizând că Brad și Angelina nu pot fi deocamdată prieteni, iar acest lucru îi afectează foarte tare pe copii.

Citește și: