”Sa invatam de la cei mici sa ne bucuram de fiecare experienta la maximum!”, atât a scris Andra pe Facebook, postând mai multe fotografii în care copiii ei sunt costumați, fără a explica despre ce e vorba. A fost suficient pentru ca, imediat, să apară comentarii de genul: ”Andra, nu credeam vreodata ca te vei vinde si tu!”.

Eva-costumataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”No comment! De la Andra și Măruță nu mă așteptam la așa ceva, dar în zilele astea nu mă mai surprinde nimic…”, a scris altcineva.

”Păcat de copii…”, e un alt comentariu postat pe pagina vedetei. ”Ce naiba e atata machiaj pe fața lor, va bateti joc de propriii copii, le furati copilaria, v-a innebunit scena!”, le reproșează Andrei și lui Cătălin Măruță altcineva.

”Ati slutit fata. Cat e ea de dulcica si frumusica….”, îi plânge cineva de milă Evei. ”Ce vei face din aceasta fetita? Nu-i treaba mea, dar personalitatea ei si educatia voastra cu rasfat maxim… vor avea un rezultat riscant”, e părerea unui prieten virtual.

Nu e singurul comentariu refeitor la Eva, deja o vedetă în mediul online. ”Cea mica are deja aere. Directia este, cred eu, gresita. Viitorul ne va spune daca e asa”, scrie altcineva.

Unele comentarii merg foarte departe, mult mai departe decât ar trebui. ”Eu, ca mama, nu as accepta ca copilul sa arate ca satană. Și Andra, m-ai dezamăgit ca îți schimonoșești copiii. Copilăria este în lucruri simple și frumoase, nu în demoni”.

”Andra, Dumnezeu a pus în tine tot ce era mai bun, ți-a dat talent, frumusețe, succes, dar nu ți-a fost de ajuns, tu ai ales sa te închini celui rău. Stiam că într-o bună zi adevărul va ieși la iveală, cum a ieșit și cu Delia, Bendeac și alții. Ai și inel cu piatra roșie ca Bendeac? Semnele și simbolurile vor fi sfârșitul vostru, oricâți bani ai avea nu te ajuta să-ți recuperezi sufletul vândut!”.

În final, cineva îi dă un sfat Andrei, pentru a nu stârni o adevărată furtună: ”Draga Andra, specifica te rog că sunt personaje din Troli 2, o animație muzicala foarte îndrăgita. Lumea în comentarii crede ca faci reclama la sodomizare cu ochii de panda ai Evei”.

Vezi și Andra s-a pozat fără pic de machiaj, dar a fost aspru criticată

Citește și:

Diana Munteanu, noi fotografii în costum de baie! Arată excelent, dar pe fani tot îi nemulțumește ceva

Sânziana Negru și iubitul și-au spus „Adio”. Anunțul dureros făcut de vedetă