Mândră și conștientă de faptul că și-a făcut bine meseria de mamă, vedeta a postat, zilele trecute, o fotografie cu Eva, de 18 ani, și Petru, de 14 ani.

 

View this post on Instagram

 

Stiu, azi e 2 iunie. V-am spus ca e ziua lor in fiecare zi. ❤️ @eva_zaharescu @petru_zaharescu

A post shared by Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) on

Instantaneul, în care cei doi adolescenți stau aproape lipiți unul de altul – ceea ce denotă și apropierea dintre ei – a strâns peste 10.000 de aprecieri, toată lumea fiind de acord că Eva și Petru sunt absolut superbi.

”Frumoși, speciali!”, exclamă cineva, în timp ce alții o felicită pe vedetă, apreciindu-i drept ”superbi”. N-ai cum să nu fii de acord: Eva și Petru chiar sunt doi tineri foarte reușiți.

O mămică implicată, cu viziune

Și nu sunt doar frumoși. Din 2018, Eva s-a mutat la Londra, pentru ultimii doi ani de liceu. În țară, fiica Andreei ieșise deja de câțiva ani din sistemul de stat.

”Eu am renunțat la programa românească când Eva era în clasa a VII-a, primul semestru, și Petru era în clasa a II-a. A fost o decizie bine cântărită chiar dacă a părut spontană.

Răbdarea mea ajunsese la limită. Dădusem prea multe șanse și nu mai eram dispusă la niciun fel de risc fiind vorba de viitorul copiilor”, explica Andreea în urmă cu ceva timp.

Când a considerat că s-a umplut paharul, Andreea a luat decizia de a-i retrage de la școlile de stat și de a-i înscrie într-o instituție privată, cu predare în limba engleză.

”Școala britanică este complet diferită de școala românească. Toate materiile sunt studiate în limba engleză, examenele sunt aceleași ca și pentru nativi. Inclusiv corectarea anumitor testări se face de către o comisie britanică. Abordarea este diferită, conținutul informației este privit din altă perspectivă, nu neapărat mai ușoară, dar cu siguranță mai prietenoasă și mai logică decât în manualele romanești”, mai spunea vedeta.

Vezi și Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei după ce a fost înlocuită de la pupitrul Observatorului

Citește și: