De când a plecat din țară, fostul jurnalist și-a văzut tot mai rar cei doi copii pe care îi are cu Andreea Berecleanu, Petru și Eva Berecleanu.

Recent, adolescenții s-au întâlnit cu tatăl lor într-un parc din Capitală, complet întâmplător, ei neavând habar că Andrei Zaharescu se află în România.

Potrivit Playtech, copiii Andreei Berecleanu au avut un șoc când și-au văzut părintele după atâta timp. Se pare că Andrei Zaharescu nu și-a anunțat venirea în România.

Mai mult de atât, fostul jurnalist ar fi anulat vacanța de două luni pe care copiii săi ar fi urmat să o petreacă alături de el în Africa.

Ce spunea Andreea Berecleanu despre fostul soț

Într-un podcast al lui Damian Drăghici, Andreea Berecleanu a vorbit despre căsnicia ei cu Andrei Zaharescu. În trecut, prezentatoarea TV l-a dat în judecată pe fostul soţ fiindcă nu mai plătise pensia alimentară copiilor, iar suma ajunsese la aproape 10.000 de euro.

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci”, a povestit Andreea Berecleanu.

Vezi și Cum arată și cu ce se ocupă, la 19 ani, fiica Andreei Berecleanu: ”Îi spun adesea că frumusețea e trecătoare”

Citește și:

S-au căsătorit în secret!? Imaginea cu Răzvan Simion și Daliana Răducan i-a uimit pe fani

Cristina Șișcanu a comis-o din nou! S-a pozat așa pe plajă, iar fanii i-au sărit în cap. Ce i-au reproșat vedetei